kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Aralık 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

AK Parti'den aday olan hakem

Giriş Saati : 30.12.2008 16:40
Güncelleme : 30.12.2008 19:03
Yeni Haber
Süper Lig hakemlerinden Kuddusi Müftüoğlu, AK Parti'den Alanya'ya belediye başkan aday adayı oldu.

Aday adaylığı için AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı'na Finlandiyalı eşi Pauliina Tuba Müftüoğlu ile gelen Kuddusi Müftüoğlu, aday adaylığı başvuru formunu İlçe Başkanı Hüseyin Güney'e verdi. Daha sonra parti binası önünde kendisini bekleyen kalabalığa konuşma yapan Müftüoğlu, Alanya'da doğup büyüdüğünü ve bu topraklarda ''Kuddusi Müftüoğlu'' olduğunu söyledi.

Müftüoğlu, 38 yıllık yaşamında, gerek çalışma hayatında gerekse hakemlik yaşamında Alanya halkının onayını ve desteğini her zaman yanında hissettiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

''Bu desteğe her zaman layık olmaya gayret gösterdim. Bugün daha büyük hedeferle huzurunuzdayım. Bu hedef, her meslekten, her görüşten hemşehrilerimle birlikte Alanya'yı yönetme, halkla birlikte halkın belediyesini kurma hedefidir. Uzunca bir süredir Alanyamızdaki sivil toplum kuruluşlarının yöneticileriyle, kanaat önderleriyle, değişik dünya görüşüne sahip hemşehrilerimle yaptığımız görüşmeler ve değerlendirmeler sonucunda bu kararı aldım. AK Parti'nin milliyetçi, muhafazakar ve demokrat kimliğinin, şahsımın öteden beri süregelen dünya görüşüyle tam olarak örtüşüyor olması, AK Parti'yi seçmemdeki en önemli etkendir. 'Alanya'ya AK Parti ile hizmet' görüşünü benimsedim. AK Parti'nin yurt çapında gösterdiği değişim ve gelişim vizyonu, Alanyamızda da izlenmelidir, izlenecektir.''

Müftüoğlu, üniversitede şehir plancılığı eğitimi aldığını ve bu konudaki bilgi, birikimlerini Alanya'ya aktararak hizmet etmek istediğini kaydetti.
Alanya'da AK Parti'nin kendisiyle birlikte 5 aday adayı bulunduğunu hatırlatan Müftüoğlu, aday gösterilmemesi durumunda da AK Parti için çalışmaya devam edeceğini, partinin göstereceği adayı destekleyeceğini bildirdi.

Müftüoğlu, bir gazetecinin ''Hakemliği bırakacak mısınız?'' sorusuna, ''Aday adaylığı ve adaylık sürecimde hakemliğe devam edeceğim. Seçilirsem de devam etmeyi düşünebilirim, ama bunu o zaman yeniden değerlendiririz'' yanıtını verdi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde 1970 yılında Doğan Kuddusi Müftüoğlu, 9 Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü mezunu. 1995 yılından bu yana şehir planlamacısı olarak da çalışan Müftüoğlu, 10 yılı Süper Lig'de olmak üzere 16 yıldır faal futbol hakemliği yapıyor. Evli ve 3 çocuk babası olan Müftüoğlu, İngilizce, Almanca ve Fince biliyor.

AA