kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Şişli'de yangın: 2 yaralı

Giriş Saati : 27.12.2008 10:41
Güncelleme : 27.12.2008 22:34
Yeni Haber
Şişli'de ısınmak için yakılan elektrikli sobayı açık unutan gençlerden biri ağır 2 kişi yaralandı.

Olay, Şişli, Kurtuluş, Dericiler Sokak'ta bulunan 6 katlı binanın 4. katında meydana geldi. Vildan Gezer (23) ile Cenk Kahraman (24) isimli şahıslar, ısınmak için yaktıkları elektrikli sobayı açık bırakarak uyudu. Sobaı, aat 06.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle alev alarak yanmaya başladı. Alevler ve duman içerisinde kalan ve odadan can havli ile çıkan Cenk Kahraman cama çıkarak yardım istedi.

Gençlerin yardım çığlıklarını duyan alt komşuları pencereden aşağı sarkan Kahramanı, kurtardıktan sonra içerde mahsur kaldığı öğrenilen Vildan Gezeri kurtarmak için seferber oldu. Yaklaşık on dakikalık uğraş sonrası kapıyı kırarak içeri giren komşuları Gezeri yarı baygın halde yatarken buldu. Genç bayanı aşağı kata indirip müdahale eden komşuları. Olay yerine gelen itfaiyenin yangına müdahalesinin ardından aşağı indirilen yaralılar Ambulans ile Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı gençlerden Vildan Gezerin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Gençleri yanmaktan son anda kurtaran komşularından İsmail Aslan, " Yangını fark edince içerde bir kişinin olduğunu gördük. Onu pencereden sarkıtarak bizim daireye aldık. Bize içeride bir kişinin daha olduğunu söyledi ancak kapı kilitliydi. Kapıyı açabilmek için en az 10 dakika uğraştık. Baygın halde yerde yatarken bulduk kızı." dedi. Yangının elektrikli sobadan çıktığını belirten Aslan genç kızın hayati tehlikesi bulunduğunu söyledi.

(İHA)