kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Önce platonik sonra gerçek aşk

Giriş Saati : 27.12.2008 12:35
Güncelleme : 27.12.2008 22:34
Yeni Haber
Didem Uzel ile birlikte olan Nihat Doğan, 2,5 ay peşinde koştuğu Uzel'le tanışabilmek için türlü oyunlar oynamış.

televizyongazetesi.com'un haberine göre; bir programa konuk olan Nihat Doğan, şimdilerde kız arkadaşı olan Didem Uzel'e 10 yıldır platonik bir aşk hissettiğini ve 2,5 ay peşinde koştuğunu itiraf etti.

Canlı yayında ilk kez duygularını açıkça ifade eden Nihat Doğan, "Didem'i 10 yıl önce bir kez havaalanında görmüştüm. Platonik aşıktım ona. En son maça gitmiştik. Mecidiyeköy'de katlı otoparktan stada doğru giderken o da restauranta doğru geliyordu. Göz göze geldik. Benim için dakikalar saniyeler durdu. Stada girdik. O beni görmüyordu, ama o ben onu görüyordum. Zaten ona bakmaktan maçı da seyredemedim. Akşam kutlama oldu, kutlamada 'Allahım' dedim içimden. Kalabalık bir ortamdı ama konuşmadık orada" diye konuştu.

DİDEM UZEL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

TEK ŞARTIM VAR: DİDEM DE GELSİN

Didem Uzel ile tanışabilmek için türlü numaralar çevirdiğini de saklamayan Nihat Doğan, o gece Hande Ataizi ile Şafak Sezer'in programına davet edildiğini ve bu fırsatı kullandığını itiraf ederek "Ben o arada 'Didem'e nasıl ulaşırım, nasıl yanyana gelirim?' diye düşünüyordum. Dedim ki 'Bir tezgah kuralım. Programa geleceğim ama Didem'i de getirirseniz gelirim, yoksa gelmem' dedim. 'Tamam' dediler. 'Gelirim, Didem orada olmazsa çeker giderim' dedim. Daha sonra programa çağırıldık. Didem'le kuliste sohbet ettik. Hayatımda ilk defa bir bayanın peşinden koştum. 2,5 ay koştum" açıklamasını yaptı.

Nihat Doğan, Didem Uzel'le tesadüfen karşılaşmış gibi yapmak için, Uzel'in sıkça gittiği mekanların önünde arabasında beklediğini de itiraf etti.

NİHAT'A SORDUNUZ MU?

Doğan'ın bu itiraflarından sonra yayına bağlanan Didem Uzel, kendisinin de bunları ilk kez duyduğunu ve çok şaşırdığını belirtti.

Bu arada Didem Uzel'in yayına bağlanır bağlanmaz "Beni bağlarken Nihat'a sordunuz mu 'Didem'i bağlayabilir miyiz' diye?" sorusu ekran başındakileri şaşırttı.

Doğan, Uzel'e "Telefona bağlanman sürpriz oldu Didem Hanım?" diyerek imalı bir göndermede bulundu. Didem Uzel ise 'Beni bağlamayın' dediğini ancak daha sonra Nihat Doğan'ın güzel sözlerini duyunca fikrini değiştiridiğini söyledi.