kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Aralık 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

TBMM Başkanı Toptan, Başbuğ'a başsağlığı mesajında bulundu

AA
Giriş Saati : 24.12.2008 21:21
Güncelleme : 24.12.2008 22:32
Yeni Haber
İLİŞKİLİ HABERLER
TBMM Başkanı Toptan, Başbuğ'a başsağlığı mesajında bulundu
TBMM Başkanı Köksal Toptan, 3 askerin şehit olduğu Şırnak'ın Cizre ilçesinde güvenlik görevlilerine yönelik saldırının, ''terör örgütünün, terörün bitirilmesinden duyduğu kaygının bir ifadesi'' olduğunu belirtti.

Toptan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'a gönderdiği başsağlığı mesajında, Cizre'de askeri aracın geçişi sırasında terör örgütü üyelerince yapılan saldırıda 3 askerin şehit olmasından, 12 askerin de yaralanmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Güvenlik görevlilerine, milli birlik ve bütünlüğe yönelik ''hain saldırıyı'' nefretle kınadığını kaydeden Toptan, mesajında şunları yer verdi: ''Terörün bitirilmesine yönelik tartışmaların yoğun olarak gündem tuttuğu ve bu soruna yönelik çalışmaların hızlandırıldığı bir dönemde, böylesi saldırının yapılmasını, terör örgütünün, terörün bitirilmesinden duyduğu kaygının bir ifadesi olduğuna inanıyorum. Türkiye'nin, gösterdiği etkin mücadeleyle terör sorununu çözerek, hak ettiği daha ileri düzeyde demokrasi ve kalkınmışlık düzeyini yakalayacağı inancındayım.
Bu hain saldırıda 3 evladımızı kaybetmemizin acısını derinden hissediyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına, şehitlerimizin ailelerine ve tüm milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum.''