kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat
V yakalı dar hırkalar, çok moda.

İstikamet gece kulübü

19.12.2008
Gece saat 12'den sonra kimse üstünüzdekileri fark etmeyecektir. Fakat her zaman şık ve çekici olmak isteyen beyler; siz tedbiri elden bırakmayın, özel bir stil oluşturun. Jean, böyle durumlar için vazgeçilmez ve kurtarıcıdır. Ama gelin, gömlek ve düz tişörttense bu sefer farklı birkaç kombin deneyelim:
* Siyah jeanle birlikte dar, tek düğmeli yine siyah bir spor ceket seçin. İçine renkli, mesela kırmızı ya da saks mavisi dar bir tişörtle kombinleyin. Ceketin kollarını dirseklere doğru sıyırın. Bütün gece dans edeceğinizi de düşünerek, ister deri ister kumaş ama mutlaka spor ayakkabılar giyin, yakışacaktır. Kolunuzdaki kalın bileklik ile cool oldunuz bile.
* Parlak mavi bir jean; beyaz V yakalı, dar, kısa kollu bir tişört ve üstüne de yelek. Yelekleri artık birçok mağazada rahatça bulabilirisiniz. Beyler, bu sezon yelek çok moda! Ve hazır modayken lütfen elinizi korkak alıştırmayın, bu şansı kullanın. Tişörtünüzü bir yelekle deneyin Görünümünüz çok çekici ve erkeksi, 'Amerikan Dandy' olacaktır. Bu kombinin aksesuarı olan kasketi de denmeyi unutmayın derim.
* Jean yerine paçaları ve kesimi bol, düşük belli; 'baggy' pantolon dediğimiz, kumaş, siyah bir pantolon giyin. Üzerine önü yazılı ve baskılı, uzun kollu dar tişörtle kombinleyin. Baskılarda mesaj kaygınız olsun lütfen. Boynunuza yine bu sezon çok moda olan kaşkollardan bağlıyorsunuz. Ne kadar uzun olursa ve ne kadar çok dolanırsa o kadar iyi. Söylemeden geçemeyeceğim; bunların üstüne bir süre daha çok göreceğimiz V yaka, dar hırkanızı da giyerseniz çok trendy olursunuz, benden söylemesi.