kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Reese Witherspoon - Vince Vaughn

Beyazperdeye aşk düştü

04.12.2008
İster savaş filmi olsun, ister macera... Bu sezon gösterime girecek olan filmlere 'aşk' damgasını vurdu. İşte bu kış izleyeceğimiz aşk dolu yeni filmler:..
Four Christmases
Amerika'da 26 Kasım'da vizyona giren 'Four Christmases' adlı filmde 32 yaşındaki Oscarlı Reese Witherspoon Kate rolüne, Vince Vaughn ise onun sevgilisi olan Brad karakterine hayat veriyor. Boşanmış ailelerini ziyaret eden mutlu bir çifti canlandıran ikili, bu filmde Seth Gordon'la birlikte çalıştı.

Defiance
Amerika'da 31 Aralık'ta vizyona girecek olan filmde James Bond serisinin yıldızı Daniel Craig'e genç aktris Alexa Davalos eşlik ediyor. İkinci Dünya Savaşı sırasında bin 200 Yahudi'yi saklayarak onların hayatını kurtaran bir çiftçiyi oynayan Craig, "Bu filmi izlediğiniz ikinci dakikadan itibaren Bond'u unutacaksınız" diyor. Fransız aktris Alexa Davalos ile filmde aşk yaşayan Craig, yönetmen Edward Zwick ile birlikte çalıştı.

Seven Pounds
Ünlü aktör Will Smith, yeni filminde intihar etmek üzereyken aşık olan bir erkeği canlandırıyor. Geçmişte yaşadığı trajik bir olay nedeniyle yolları yedi kişiyle kesişen Smith için yönetmen Gabriele Muccino şunları söylüyor: "Will'in karşısına uyan en güzel oyuncu Rosario Dawson oldu."

The Brothers Bloom

Dolandırıcı Bloom kardeşlerin hikayesinin anlatıldığı filmde Adrien Brody'e 'Penelope Stamp' rolünde Rachel Weisz eşlik ediyor. Rian Johnson'ın yönettiği filmde, Weisz zengin bir varisi canlandırıyor. Penelope'yi dolandırmak isteyen Bloom (Brody) ona aşık oluyor.

The Curious Case Of Benjamin Button
Ülkemızde 6 Şubat 2009'da vizyona girmesi beklenen bu ilginç filmde, 80'li yaşlarında doğan ve zaman geçtikçe gençleşen bir adamın hikayesi anlatılıyor. Filmde 'Benjamin Button' rolünü oynayan Brad Pitt'e sevgilisi 'Daisy' rolünde Cate Blanchett eşlik ediyor. David Fincher'ın yönettiği film, Amerika'da Noel'de gösterime girecek.

Bedtime Stories

Amerika'da 25 Aralık'ta vizyona girecek olan filmin yönetmenliğini Adam Shankman üstleniyor. Bir otel görevlisi olan Adam Sandler, filmde Keri Russell ile aşk yaşıyor. Kendisiyle birlikte kalan yeğenlerine her akşam masallar okuyan Sandler'ın anlattığı hikayeler sonunda gerçekleşiyor ve bir masal yaşıyor.

Valkyrie
İkinci Dünya Savaşı sırasında Adolf Hitler'e karşı düzenlenen bir suikast girişimini yöneten bir albayı oynayan Tom Cruise'a bu filmde Carice Van Houten eşlik ediyor. Hollandalı genç aktris, filmde Cruise'un dört çocuğunun annesini canlandırıyor. Bryan Singer'ın yönettiği film, 30 Ocak'ta gösterime girecek.
Haberin fotoğrafları