kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Londra çılgınlıkları...

TÜLİN KERMEN
04.12.2008
Evet, ajan arkadaşlarım krizin merkezine gitti ve bildirdi: Londra'da kriz mriz yok! Durumu şöyle aktardılar: Sokaklar çok kalabalık, herkes alışveriş yapıyor! Bir yaya olarak Oxford Caddesi'nde karşıdan karşıya geçmek için bile sıra beklerken(!) Avustralyalı alışveriş merkezi markası Westfield, Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezini açmış Londra'ya. Bu merkezde Desa, So Chic, Machka ve İpekyol gibi Türk markaları da İngilizler'in beğenisine sunuluyormuş. Genel durumsa göz kamaştırıcıymış! Tiffany mağazası (hani bizde de var, mücevherde zarifliğin son noktası!) tıklım tıklımmış, kapısında kuyruk varmış!

NOEL ETKİSİ DE VAR
Oxford Caddesi'ndeki Primark mağazası ise anlatılır, anlaşılır gibi değilmiş. Caddede Primark torbası ile görülmeyen olmadığı gibi, kasa kuyrukları dışarılara kadar taşıyormuş. Tabii bu durumun Noel öncesi indirimle de ilgisi var! Biraz da kriz dışı haberler vermek istiyorum... Regant's Caddesi'nde Crystallized mağazasının yeni konsepti göz kamaştırıcıymış. Mağazanın alt katında Swarowski kristal taşlarını alıyor ve üst katta şampanyanızı yudumlarken taşları istediğiniz gibi dizayn ettirebiliyormuşsunuz. Bu arada Londra'nın merkezindeki Moet Chandon mağazasında çok özel bir hediye yaptırma şansınız da varmış. Mağazaya gidip, bu şahane şampanyanın şişesinin üzerine Swarovski taşlarıyla sevgilinizin adını yazdırabiliyorsunuz! Londra'dan bir başka çılgınlık da 'Çıplak nasıl güzel gözükürsün' adlı şov! Gok isimli stil danışmanı; kendisiyle, tarzıyla, vücuduyla mutlu olmayan kadınlara; kıyafet, saç ve makyaj danışmanlığı yapıyor. Programın en can alıcı bölümü ise Gok'un kadınlara "Hazır mısınız?" diye sorduğunda gerçekleşiyor.

ÇIPLAK POZLAR
Gok, Lester Caddesi'nde (Londra'nın en ama en büyük ve işlek caddesi) kocaman bir bilbordda kadının çıplak pozlarını sergiliyor. Fotoğraflar asla müstehcen olmuyor, son derece estetik de denebilir. Siz 'Yok artık' diyebilirsiniz ama daha bitmedi; ardından sokaktan gelip geçenlere fotoğraf hakkında ne düşündüklerini soruyor. Artık devir güzelliğin tanımının değiştiği bir devir mi, ne dersiniz?