kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Aralık 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

37 araç birbirine girdi

Giriş Saati : 06.12.2008 10:46
Güncelleme : 06.12.2008 22:31
Yeni Haber
Konya Yolu, Ankara Şehirler Arası Terminal İşletmesi (AŞTİ) yakınlarında meydana gelen, 37 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında yaklaşık 20 kişi yaralandı.

İddiaya göre, Beşevler istikametine giden S.K. idaresindeki 53 HH 550 plakalı tuz yüklü kamyon, ''freninin boşalması'' üzerine, bir tırın da aralarında bulunduğu araçlara çarptı. Bazı otomobillerin hurdaya döndüğü kazada yaklaşık 20 kişi yaralandı.

Yaralılardan Süleyman Tunalı, Haşim Keskin, Kemal Eryılmaz, Melahat Uslu ile torunu Mustafa Semih Uslu (11), Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde, Kadriye Gökçe, Serdar Gürbüz, Ali Şinik, Bayındır Tıp Merkezinde, Çiğdem ve Bilgen Gürbüz Söğütözü Mesa Hastanesinde, Cem Yeşilyurt ise Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesinde tedaviye alındı. Yaralıların genel durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Melike ve Aynur Önder ile Kezban ve Saadet Durdu tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde de yaralılar bulunduğu bildirildi. 53 HH 550 plakalı kamyon sürücüsü S.K, göz alına alındı. Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yol, yeniden ulaşıma açıldı.

KAZADA YARALANANLARDAN BAZILARININ DAHA KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Konya Yolu, Ankara Şehirler Arası Terminal İşletmesi (AŞTİ) önünde, 37 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında yaralanan bazılarının daha isimleri belirlendi.

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedaviye alınan yaralıların, Safiye Ademoğlu, Serdar Demirbaş ve Ayhan Uslu olduğu öğrenildi. AŞTİ önündeki kazada, Süleyman Tunalı, Haşim Keskin, Kemal Eryılmaz, Melahat Uslu ile torunu Mustafa Semih Uslu (11) Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde, Kadriye Gökçe, Serdar Gürbüz, Ali Şinik Bayındır Tıp Merkezinde, Çiğdem ve Bilgen Gürbüz Söğütözü Mesa Hastanesinde, Cem Yeşilyurt ise Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesinde tedaviye alınmış, Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Melike ve Aynur Önder ile Kezban ve Saadet Durdu tedavilerinin ardından taburcu edilmişti.

(AA)