kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Aralık 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Gökçek: Diğer partiler de örnek alsın

(CİHAN)
Giriş Saati : 03.12.2008 14:55
Güncelleme : 03.12.2008 20:24
Yeni Haber
AK Parti Genel Merkezi tarafından Ankara Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıkları için Altınpark Anfa Salonu'nda temayül yoklaması yapıldı. Gökçek, AK Parti'nin temayül yoklamasını diğer partilerin de örnek almasını istedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur'un başkanlığında yapılan temayül yoklamasına ilçe yönetim kurulu üyeleri, il yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları üyeleri katıldı. Partililere mevcut adayların hizmetleriyle ilgili dört soru yönetildi.

Sorular üç seçenekli olarak belirlendi. Kullanılacak oylar sayıldıktan sonra yoklama Başbakan Erdoğan başkanlığında yarın toplanacak MYK toplantısında değerlendirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti'nin güzel, demokratik bir teamülünün bulunduğunu belirterek, bu konuda diğer partilerin bunu örnek almalarını istedi. Gökçek çıkacak karara saygılı olacağını belirterek, bir siyasi partiye üye olanın peşinen bazı şeyleri kabul etmek zorunda olduğunu söyledi.

"Partililer sizi tercih edecek mi?"sorusuna ise Gökçek, "İnşallah kabul ederler" şeklinde cevapladı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın AK Parti'den istifa etmesiyle ilgili bir soruya ise Gökçek, Durak'ın kişisel tercihi olduğunu söyledi.

Oylamanın sonuna doğru salona gelen Gökçek, oy kullananlar ve görevlilerle sohbet etti.