kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Obama'ya "Ufo dosyalarını açıkla" çağrısı

Giriş Saati : 30.11.2008 13:54
Güncelleme : 30.11.2008 18:46
Yeni Haber
ABD'de her başkanlık seçiminin ardından ortaya çıkan ve evrende yalnız olmadığımızı düşünen Ufo taraftarları, bu sefer de Barack Obama'ya "gizli dosyaları" açıkla baskısı yapıyor.

The Telegraph gazetesinin haberine göre, Amerikalı Ufo savunucuları ülkedeki "gizli gerçeklerin açığa çıkarılması ve uzaylılarla yaşanan yakın temaslar ile ilgili belgelerin açıklanması" konusunda Obama'ya bir mektup yazdılar.

Ufo'ların varlığını kabul edenler bu sefer daha şanslı. Zira Obama'nın Beyaz Saray'daki geçiş ekibinden John Podesta ve bilinmeyen uçan nesnelerin en çok görüldüğü yerlerden birisi olarak kabul edilen New Mexico eyaletinin valisi Bill Richardson, daha önceki açıklamalarıyla Ufo taraftarlarını ümitlendiriyor.

Kendilerine Uzaylı Fenomeni Siyasi Hareketi Komitesi adını veren bir grup, Obama'ya yazdıkları mektuplarında "60 yıldır saklanan gerçekler açığa çıkarılmalı. Ordu ve istihbarat örgütlerinin ellerindeki bilgiler sunulmalı" ifadelerini kullandı.

Eski başkanlardan Bill Clinton için çalışırken 800 milyon sayfalık istihbarat bilgilerinin yeniden düzenlenmesi projesini ele alan Podesta, halen YouTube'da izlenebilen bir basın toplantısında, "25 yıldan daha eski olan bu dosyaları yeniden düzenlemenin ve bilim adamlarına ufo fenomeni hakkında daha fazla bilgi desteği bulunmanın zamanı geldi" demişti.

New Mexico valisi Richardson ise yazdığı kitabında 1947'de Roswell'de yaşanan gizemli olayda uzaylılarla temas kurulduğunu ve ele geçirilen cesetlerin halen saklandığını savunuyor.

Uzaylı Fenomeni Siyasi Hareketi Komitesi liderlerinden Stephen Basset, Obama'nın resmen göreve başlayacağı 20 Ocak'a kadar 40 binden fazla imza toplayıp Beyaz Saray'a göndereceklerini kaydetti.