kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Günün içinden

29.11.2008
Manisa'da 11 kırmızı kart
Manisa 1. Amatör Küme maçında, rakip oyuncuyla çarpışan Hasan Özdoğan'ın dili döndü ve çenesi kilitlendi. Özdoğan'a ilk müdahaleyi rakip oyuncu Mehmet Çalışkan yaptı. Özdoğan'ın çenesini açıp hava almasını sağlayan Çalışkan, rakibinin hayatını kurtardı. Hastaneye kaldırılan Özdoğan'ın durumunun iyi olduğu bildirildi. Sahada doktor bulunmaması da dikkat çekti. Manisa'daki bir başka amatör maçta ise 11 kırmızı kart çıktı. 89. dakikada daha bir kırmızı kart olan Muradiye Şimşek-Çobanisa Belediye'nin maçında Çobanisalı oyuncu, rakip kaleciye kafa atınca hakem Erdoğan Yayla, iki futbolcuyu attı. Seyircilerin sahaya girip futbolculara saldırması sonrasında ise hakem, Çobanisalı 5, Muradiyeli 3 sporcuya daha kırmızı kart çıkardı ve karşılaşma tatil edildi.

Milliler, Litvanya'yı geçti

19. Dünya, Bayanlar Hentbol Şampiyonası 1. Eleme Grubu'nda Türkiye, Litvanya'yı 30-27 yendi. A Milliler, ilk yarıyı da 15-11 önde tamamladı. Hollanda'da süren elemelerde Ay-yıldızlı ekip grubunda ikinci sıraya yükseldi. Milliler son maçında bugün Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak.

Türkiye Ragbi Ligi başladı

Türkiye Ragbi Ligi Edirne'de oynanan Pumalar Spor ve Kartaltepe Spor Kulübü'nün karşılaşmasıyla başladı. Maçta Pumalar, Kartaltepe'yi 54-0 yendi. Maçı izleyen protokol üyeleri arasındaki Edirne Vali Yardımcısı Ali Deniz Sürmen, ilk kez bir ragbi maçı izlediğini belirterek, "Edirne'ye ayrı bir renk geldi. Bu spor dalına ilgiyi artırmak için hep birlikte gayret göstereceğiz" dedi.

Porto'da 7 Türk finalde

Porto'da süren Erkekler ve Bayanlar Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda, 2 ayrı kategoride, 7 Türk sporcusu finale yükseldi. K-1 kategorisinde, 51 kiloda Rıdvan Kurt, 63,5 kiloda Fikri Arıcan, 67 kiloda Tolga Atasoy ve artı 70 kiloda Merve Çeliktürk, low kick kategorisinde de 52 kiloda Seda Duygu Aygün, 63,5 kiloda Kenan Günaydın ve 67 kiloda Yahya Alemdağ rakipleriyle finalde karşılaşacaklar.

G.Saray finali garantiledi
Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Japonya'daki Kıtalararası Şampiyona'daki ikinci maçında Kanada ekibi British Columbia'yı da yenerek finale yükseldi. Cimbom, turnuvadaki 3. maçında, final şansını yitiren geçen yılın şampiyonu Avustralya ekibi Perth Wheelcats ile karşılacak.