kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Okan Bayülgen’in daveti, Alişan ile Çağla Şıkel’i şaşırttı.

Okan'ın şovuna malzeme olmayız

Başak ÇOKAN - MAGAZİN
29.11.2008
Çağla Şıkel-Alişan ikilisi, Okan Bayülgen'in canlı yayın teklifini reddetti: Dalga geçti, şimdi çağırıyor. Bizi malzeme edemez..
Ünlü şovmen Okan Bayülgen, programının vazgeçilmez bölümlerinden olan "Medya Arkasında" son günlerde Alişan ile Çağla Şıkel'i ağzına dolamıştı. Bayülgen, sabahları "Herşey Dahil" adlı programı sunan Şıkel için "Sunuculuk yapamayanın sürekli başkasına sarılma şeyi vardır. Çık sunuculuk yap. Yok hayır sarılacaksan git içeride sarıl" demişti.

ÇİFTİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

OKAN BAYÜLGEN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

'ALTUĞ KÜFÜR EDECEKTİ' DEDİ
Bu olayın üzerinden çok geçmeden Okan Bayülgen, programının geçen haftaki bölümünde Şıkel'in eşi şarkıcı Emre Altuğ'un kendisini aradığını belirterek, şunları söyledi: "Programdan bir iki gün sonra sabah 05.00 filandı, Emre (Altuğ) beni aradı. Ama telefonu açmadım, belki küfür eder diye." Bu sözler üzerine açıklama yapan Emre Altuğ, "Hayatımda kimseye küfredip dövecek karakterde bir insan değilim. Benden korkmasın rahat olsun" diyerek, Bayülgen'e sert bir göndermede bulunmuştu. Tüm bu olanlardan sonra, Bayülgen, ikiliyi canlı yayına çağırarak herkesi şaşırttı. Çağla Şıkel ve Alişan kendilerini programa çağıran Okan Bayülgen'e "Bizimle programında dalga geçen bir insanın programına malzeme olmayız" diyerek teklifi reddetti.
Haberin fotoğrafları