kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

'Hipnozla ilişkiye girdi' dedi, ikinci davayı açtı

Canan İSPİR - SABAH
29.11.2008
"Beni hipnotize etti" dediği kişiyle ilişkiye girip hamile kaldı. 25 yıllık yuvası yıkıldı. Bu sırada tanıştığı Yahudi din adamıyla evlendi. Bir rüya görüp Müslüman oldu. Şimdi de eski sevgiliye, 60 bin YTL'lik ikinci davayı açtı..
Eski hazan (Yahudilik'te müezzin) Aron Kohen ile ikinci evliliğini yapan ve gördüğü bir rüya üzerine kocasıyla birlikte Müslüman olan Flori Kohen, kendisini hipnotize edip ilişkiye girmekle suçladığı İlhan A.'ya ikinci kez dava açtı. Daha önce, kızı için 4 bin 500 YTL nafaka isteyen Kohen, bu kez de kendisi için 60 bin YTL tazminat talep etti. İstanbul'da yaşayan Flori Kohen, kendisini 'şifacı' olarak tanıtan İlhan A.'nın ile kendisini hipnotize ederek ilişki kurduğunu öne sürdü. Hamile kalan ve 25 yıllık eşinden boşandı Kohen, 2002'de kızı M.'yi dünyaya getirdi. Ancak çocuğun babası İlhan A. evlenmeyi kabul etmedi. Bunalıma giren genç kadın, en büyük desteği hazan Aron Kohen'den gördü.

RÜYAYLA MÜSLÜMAN OLDU
Aralarındaki arkadaşlık aşka dönüşen çift, kısa zamanda nikâh masasına oturdu. Aron Kohen, sevdiği kadının kendisinden önceki birlikteliğinden dünyaya gelen kızını da nüfusuna geçirdi. İddiaya göre Aron Kohen, dul bir kadınla evlenmesi nedeniyle hazanlıktan atıldı. Bunun üzerine çift İsrail'e yerleşti, ancak geçinemeyince bir süre sonra geri döndü. Tam da bu dönemde Flori Kohen, gördüğü rüyadan etkilenerek Müslümanlığı seçti. Yahudi cemaatinde bilinen bir hazan olan Aron Kohen de eşinden etkilenerek onun gibi İslam'a geçti. Daha önce Sarıyer Aile Mahkemesi'ne kızı için 4 bin 500 YTL nafaka davası açan Flori Kohen, geçtiğimiz günlerde de kendisi için 10 bin YTL'si maddi, 50 bin YTL'si manevi, toplam 60 bin YTL tazminat istedi. Dava önümüzdeki günlerde başlayacak.