kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Kasım 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Oğlunu havada yakaladı

İHA
Giriş Saati : 26.11.2008 18:05
Güncelleme : 26.11.2008 18:44
Yeni Haber
Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir anne, 3.kattaki evin balkonundan sarkarken düşen çocuğunu son anda havada yakalamayı başarırken, kendisi ve çocuğu hafif şekilde yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Hamidiye Mahallesi'nde oturan 30 yaşındaki D.Ş.kömür almak için bodrum kata inerek 4 yaşındaki oğlu F.Ş'yi evde bıraktı. Ancak hayli yaramaz olan F.Ş, kapıyı annesinin üzerine kapattı. Bodrumdan döndüğünde kapının kapalı olduğunu gören anne dışarı çıktı. Ancak bu esnada küçük F.Ş, balkona çıkıp 3.kattan aşağı sarkmaya başladı. Çocuğunun mermere tutunmuş halini görünce şok geçiren bir çocuk annesi son çare olarak oğlunu yönlendirmeye çalıştı. Kucağını açarak oğluna atlamasını söyleyen D.Ş., 9 metreden kendisini boşluğa bırakan Furkan'ı havada yakalamayı başardı. Ancak anne ve oğlu hafif şekilde yere düştü. Muammer Ağım Devlet Hastanesi'ne kaldırılan anne ve oğlunun ciddi durumunun olmadığı belirtildi. Anne ve oğlu taburcu edildi.

Dehşet anlarını anlatan D.Ş. kömür almaya bodruma indiğini belirterek, "Eve geldiğimde F.Ş kapıyı arkadan kilitlemiş. Açmasını söyledim ancak bunda başarılı olamadı. Sonra dışarı çıktım. Oğlumun balkona çıktığını gördüm. Balkonun korkuluklarından sarkıyordu. Düşmemesi için ne yapabilirim diye düşündüm. 'Sen atla ben seni tutacağım' dedim. Atlayınca kucağıma düştü. İkimiz de beraber hafif şekilde yere düştük. Sonra hastaneye gittik. Çok şükür ikimize de bir şey olmadı. O anları ömrüm boyunca unutamam" diye konuştu.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, anne ve oğlu tedavilerinin ardından taburcu edildiler.