kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Kasım 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Öğretmenlere özel kampanyalar

Giriş Saati : 24.11.2008 14:54
Güncelleme : 24.11.2008 22:25
Yeni Haber
24 Kasım "Öğretmen Günü" nedeniyle bazı şirketler öğretmenlerin yaşam koşullarını rahatlatacak değişik kampanyalar düzenledi. İşte bu kampanyalardan bazıları...

ŞİŞLİ BELEDİYESİ'NDEN 2 MİLYON YTL'YE ÖĞRETMEN EVİ

Şişli Belediyesi tarafından yaptırılan öğretmen evi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde hizmete açıldı. Açılış törenine Şişli Kaymakamı Mehmet Öklü, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer İlhan Güneş ve öğretmenler katıldı.

Açılışta konuşma yapan Mustafa Sarıgül, öğretmenlere seslenerek, "Çocuklarımızın geleceği, ailenin geleceği, toplumun geleceği, vatanın da dünyanın da geleceği sizlerin ellerinde" dedi. Görev ve amaçlarının öğretmenlerin mümkün olduğu kadar sorunlarını çözmek ve onları hak ettikleri onurlu yerlerine oturtmak olduğunu belirten Sarıgül, öğretmenlerin toplumdaki yerini ve önemini hatırlatmak için kendilerine öğretmen evi armağan ederek bir eser bırakmayı istediklerini vurguladı.

2 bin metre kapalı alanı bulunan 4 katlı öğretmen evi içerisinde 30 yataklı konaklama ünitesi, spor salonu, kütüphane, restoran ve kafeterya, konferans salonu bulunuyor. Bir yıl içerisinde tamamlanarak hizmete açılan öğretmen evi, 2 milyon YTL'ye mal oldu. (CİHAN)

ÖĞRETMENLERE YOLCULUKTA %25 İNDİRİM

Nilüfer Turizm'in, ''Öğretmenler Günü'' nedeniyle 24-30 Kasım tarihlerinde seyahat edecek tüm öğretmen ve öğretim üyelerine yüzde 25 indirim uyguladığı bildirildi.

Nilüfer Turizm'den yapılan yazılı açıklamada, ''Öğretmenler Günü'' dolayısıyla 24-30 Kasım tarihlerinde yolculuk yapacak tüm öğretmen ve öğretim üyelerinin yüzde 25'lik indirimden yararlanacakları belirtildi.

Açıklamada, indirimin Nilüfer Turizm'in hizmet verdiği tüm hatlarda, herhangi bir sefer, saat ve koltuk sınırlaması getirilmeden uygulanacağı bildirildi.

Öte yandan, Nilüfer Turizm Genel Müdürü Şerif Eren de bir mesaj yayımlayarak ''Artıbilet'' üyesi öğretmenlerin ''Öğretmenler Günü''nü kutladı. Eren, mesajında şunları kaydetti:

''Amacı ticari olmayan bu uygulamamızın, çok özel, çok yüce, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın bir mesleğin sahiplerine, eli öpülesi öğretmenlerimize teşekkürümüz olarak algılanmasını istiyoruz.''

VİTAMİN İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRETMENLERİNE ÜCRETSİZ

Türk Telekom'un, eğitim yazılımı Vitamin'i, ilköğretim okulu öğretmenlerine ücretsiz sunacağı bildirildi.

Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamada, grup şirketlerinden Sebit'in hazırladığı eğitim yazılımı Vitamin'e, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilköğretim okullarında görevli öğretmenlere her yerden ücretsiz erişme imkanı sağlandığı belirtildi.

Açıklamada, matematik, fen ve teknoloji, Türkçe ve sosyal bilgiler derslerini içeren ve gelecek yıl ortaöğretim müfredatı da eklenecek olan yazılımın, görsellikle desteklenen interaktif bir eğitim biçimi sunduğu kaydedildi.

Yazılımın, içerdiği 3 binden fazla etkinlik ile öğretmenlere sınıf içi motivasyonu artırma, öğrencilerin derse aktif katılımı, soyut kavramları gerçek ortamda yapılamayacak deneylerle canlandırma ve tekrar yapma konularında destek sağladığı ifade edilen açıklamada, öğretmenlerin yazılıma ''www.mebvitamin.com'' adresinden erişebileceği belirtildi.

Açıklamada, yazılım ile ilgili öğretmenlerin Avea'nın 0 555 555 24 11 numaralı hattı ile 0 312 444 999 4 numaralı telefondan bilgi alabilecekleri kaydedildi.

ÖĞRETMENLERE, TEMİZLİK ÜRÜNLERİNDE %30 İNDİRİM

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde temizlik ürünleri marketi öğretmenler günü nedeniyle öğretmenlere yüzde 30 indirim uyguluyor.

Akyazı ilçesinde 17 yıldır hizmet veren Pak Ticaret Temizlik Marketleri 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle yüzde 30 indirim kampanyası düzenledi. 24 Kasım Pazartesi öğretmenler gününde gün boyu sürecek olan ve öğretmenlere özel olan indirimden Pak Avantaj kartı olan tüm öğretmenler yararlanabilecekler. Pak Avantaj kartı olmayan öğretmenler ise 1 YTL karşılığında öğretmen kimliklerini göstererek kart sahibi olup sadece öğretmenler gününde değil yıl boyu özel indirimlerden faydalanabilecekler.

Pak Ticaret mağaza sorumlusu Aydın Demiröz öğretmenlere yönelik bu indirimin kar amacı gütmediğini belirterek, öğretmenler gününü bu şekilde kutlamayı amaçladıklarını söyledi. Firma sahibi Mustafa Aka ise öğretmenlere bir katkıda bulunmak istediklerini ifade ederek, "Akyazı'da 17 yıldır ticaret yapıyoruz. Öğretmenlerimiz bizim geleceğimiz, yaptıkları bu zorlu vazifede bizde onlara bir katkıda bulunmak istedik. Öğretmenlerimize yapılan bu yüzde 30 indirim Türkiye'de bir ilk dir ve mağazamızda 10 bini aşkın ürün çeşidi bulunmaktadır. Tüm ürünler için indirim geçerlidir. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar görevlerinde başarılar dilerim" dedi.

(Ajanslar)