kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Kasım 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Cem Yılmaz, başrol oynadığı 'A.R.O.G'un fantastik bir komedi olduğunu hatırlatarak, "Epik bir destan, izlenmesi hoş bir film oldu" dedi.

9 milyon $'a mal oldu, izlense iyi olur yani!

Buge CANKAT/GÜNAYDIN
23.11.2008
Cem Yılmaz, yeni filmi 'A.R.O.G'un üzerinde 1.5 yıldan beri uğraştığını söyledi: 9 milyon dolar harcadık ve izlenmeye layık bir iş çıkardık. Pahalıya çıktığı için izlense iyi olur yani!..
Cem Yılmaz, 5 Aralık'ta vizyona girecek yeni filmi 'A.R.O.G.'un 9 milyon dolara mal olduğunu açıklayarak, "Çok oldu biraz! İzlense iyi olur yani! Ama izlenmeye layık bir film... Seyircinin o kadar vicdanı vardır herhalde" dedi. Ünlü komedyen, katıldığı bir televizyon programında 'A.R.O.G'la ilgili merak edilenleri anlattı...

"A.R.O.G" FİLMİNDEN KARELER...

"A.R.O.G" FİLMİNİN AFİŞLERİ...

* İşle ilgili duygulu bir günümdeyim... Tüm ekip olarak bugün filmi izledik. Umduğumun üzerinde diyebilirim. Çok gururlandım, çok mutlu oldum. Ekibin içinde olan ve sonrasındaki yapılan işlerden pek haberdar olmayan oyuncu arkadaşlarım çok heyecanlandılar. Herkes çok duyguluydu, bir daha izlemek için can atıyorum.

BENİ KİMSE SALLAMADI
* 'A.R.O.G'un önemli bir komedi filmi olduğunu düşünüyorum. Epik bir destan... Bugün izlerken bu duyguya kapıldık. 'Yaa bu da olmasın bir filmde yani... Bu da mı oldu yaaa' dedik. İzlemesi hoş bir fantastik komedi oldu.
* Futbol sahnesinin çekimlerini aktif bir taşocağında yaptık. Aslında tehlikeliydi. Sabah dinamit patlatılıyor, akşam biz çekim yapıyoruz. Orayı iyi atlattık, çok fazla bir kaza gelmedi başımıza...

*
Taner Baltacı ile beraber çektik filmi ama ben sürekli oyuncu kostümü ile olduğum için tayt, lüle lüle saçlar, gözlerimde beyaz lens, kimse beni sallamıyordu.

* Bizim futbol maçı yaptığımız bir sahne var. Roberto Carlos'un dublörü oynadı. Ayağı topa değmiş bir insan değilim. Mesela küçükken abimle topumuz vardı, hiç eskimezdi. Ama bakın filmde ne goller attım!

HİÇ SEVİŞEMEDİM...

* 1.5 yıldır 'A.R.O.G'la uğraşıyorum. Bu kadar süredir kendime vakit ayıramıyorum. Bu gördüğünüz ben değilim, saçım bile benim değil.

* Ben reytingimin olduğuna inanmıyorum. 45 dakikalık film yapabilirim ama kim izler? Tekliflere açığım. İzlenen şeye para veriyorlar, eğer bunlar için de para vereceklerse tabii ki yaparım.

*
Zaten başka bir filmde oynamam için de bana bir teklif gelmedi. Ben de isterim bir Nuri Bilge, Yavuz Turgul, Zeki Demirkubuz, Çağan Irmak filminde oynamak. Çağan'ın filminde ben oynasaydım keşke ama inandırıcı olmazdı. Jön değilim ben!

* Filmlerimde hep kadınlarla ilişkisi olmayan karakterleri canlandırdım. Ben hiç sevişemedim; yazdığım hikayelerde kendime hiç sevişme sahnesi yazmadım...
Haberin fotoğrafları