kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Nilüfer Sultan krem satmaya geldi

23.11.2008
Cumhuriyet'in kurulmasının ardından 84 yıldır yurtdışında yaşayan Osmanlı hanedanının üyelerinden Nilüfer Sultan, yaşlanmaya karşı krem pazarlıyor..
Hayatta bulunan 27 şehzade ve birçok hanım sultan 3 Mart 1924'ten bu yana yurtdışında yaşıyor. Süresiz olarak sürgün edilen hanedanlık mensuplarından olan Nilüfer Sultan geçtiğimiz gün İstanbul'daydı. Sultan Abdülmecit'in torunu, Şehzade Burhaneddin Cem'in de kızı olan Nilüfer Sultan, önceki gün İstanbul'da Tİ-KAD'ın düzenlediği konferansa konuşmacı olarak katıldı. İki günlük bu gezinin nedeni ise yaşlanmaya karşı bir anti-aging kreminin tanıtımıydı. Tam yaşını söylemese de "50 küsur yaşındayım" diyen Sultan'ın dış görünümü aslında bu ve buna benzer ürünlerin işe yaradığının kanıtı gibi.

GELİR HAYIR İŞLERİNE
Hanım Sultan, tanıtımın bedeli olarak satılan ürünlerden yüzde 10-15 oranında para alacak. Ama paranın tamamını 'Prenses Tatiana'nın Anısına Nilüfer Sultan Hazretleri Vakfı' aracılığıyla hayır işleri için kullanıyor. Bir yaşlanma önleyici krem markasının yaratıcısı olan Harald Gerny'nin isteği üzerine markanın yüzü olan Nilüfer Sultan, kırışıklıklara karşı oldukça hassas, ama yağ aldırmayı da protesto ediyor. Krem Rusya, İsviçre ve Almanya'da satılıyor. Sultan'ın Rusya'da satılan bir kremi temsil etmesi ise oldukça ironik çünkü bu paraların bir kısmı Rusya ile savaştan çıkan Gürcü çocuklara gidiyor. Para ayrıca Türkiye'de ve Ürdün'deki evsiz çocuklara yardım için aktarılıyor.