kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Kasım 2008, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Seçil Heper Emel Sayın Muazzez Abacı

Müjde'ye patlıcan ve domates atıldı

ÖZLEM AVCI
18.11.2008
Yıllarca rakip olan assolistler Emel Sayın, Muazzez Abacı ve Seçil Heper, Ankara'daki konser öncesi buluştu. Üç dev isim; 'sesi olmayan assolistler'i de eleştirdi: Müjde Ar ve Nebahat Çehre güzeldi, sesleri yoktu, şimdikiler gibi.....
Gazino yıllarının birbirinden ünlü üç assolisti Emel Sayın, Muazzez Abacı ve Seçil Heper'i İzmirli organizatör Sinan Kuzucu biraraya getirdi. Assolistler; 'Dev Buluşma' adıyla 21 Kasım'da Ankara'da Anadolu Gösteri Merkezi'nde, 29 Kasım'da İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde ve 20 Aralık'ta da İzmir'de birlikte sahneye çıkıp konser verecekler. Abacı, Sayın ve Heper önceki gün düzenledikleri basın toplantısında, birlikte konser vereceklerini yıllar önce akıllarına bile getiremeyeceklerini itiraf ederken eski günleri de yad ettiler.

Sen şarkıcı değilsin
Örneğin Muazzez Abacı, Müjde Ar'ın en popüler olduğu yıllarda alt kadrosunda şarkı söylediğini anlatırken şunları söyledi: "Çok güzel kadındı Müjde, hâlâ öyle. O dönemler fuarlarda hoş kadınlar, artistler revaçtaydı. Müjde ilk çıktığı gece patlıcan, domates atıldı üstüne. Morali bozuldu, 'Sahneye çıkmayacağım' dedi. Onu teselli ettim, 'Sen şarkıcı değilsin, sen burada bir renksin' dedim. Keza Nebahat Çehre de öyle. Hoş kadınlardı ama sesleri yoktu, tıpkı şimdikiler gibi." Sibel Can ve Ebru Gündeş'in, geçen haftalarda yaptıkları, "Bizden başka ses yok" açıklamalarına ise Emel Sayın yanıt verdi: "İkisi de çok sevdiğim, takdir ettiğim genç sanatçılar. Bu dönemin assolistleri olarak ortamı değerlendirmiş olmalılar. Ama bize karşı her zaman saygılarını, beğenilerini sunarlar. Bizi, onların söz ettiği isimlerin dışında tutun!"
Haberin fotoğrafları