kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Ekim 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
SEVGİNİN YANSIMASI Recep Koral, Gül’ün Cumhurbaşkanı seçildikten sonra verdiği ilk resepsiyonda yanağını okşamış, bu tartışılınca da "Milletin verdiği mesajın ve sevginin bir yansımasıydı. Küçük çocuklar ‘Abdullah Amca’nın yanağını sıkar mısın?’ diyordu" açıklaması yapmıştı.

AK Partili vekil 38 yıllık eşini boşadı

ANKARA
27.10.2008
AK Parti İstanbul Milletvekili Koral'ın 38 yıllık eşinden boşanmasının faturası ağır oldu. Koral, eşini ikna için 2 daire ve ayda 4 bin YTL nafaka verecek..
AKP kulisleri, Milli Görüş kökenli İstanbul milletvekili Recep Koral'ın 38 yıllık eşini boşamasıyla çalkalanıyor. 7 çocuk ve 8 torun sahibi olan 60 yaşındaki Recep Koral'ın 38 yıllık eşi Zeynep Koral'dan tek celsede boşanmasının faturası ağır oldu. Başbakan Tayyip Erdoğan'ın kendisini gözden çıkarmasını göze alan Koral, eşini, iki daire ve 4 bin YTL nafaka vererek boşanmaya razı etti. İkamet ettiği Gaziosmanpaşa ilçesi yerine Küçükçekmece Adliyesi'ni tercih eden Koral, 20 Ekim günü eşinden resmi olarak ayrıldı. Meclis'teki danışmanı Hatice İlhan Yıldırım ile evlilik hazırlığına başlayan Koral'a, Başbakan Erdoğan'ın tepkili olduğu öne sürülüyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'da iki dönem belediye başkanlığı yapan ve Erdoğan'la da yakın arkadaş olan Koral'ın, 38 yıllık eşini boşamasının altında eğitimci Yıldırım'la olan 3 yıllık ilişkisinin yattığı öne sürülüyor. Yıldırım'ı seçimden bir ay sonra TBMM'de danışman kadrosuna yerleştiren 7 çocuk babası Recep Koral'ın en küçük kızı ABD'de işletme yüksek lisansı yapıyor. Koral'ın 5 damadı, 8 de torunu var.

'İKİNCİ BAHARIM'
Yıldırım'la evlenme hazırlığında olan Koral'ın, yakın çevresine yaşının 60 olduğunu, artık siyasetten beklentisi bulunmadığını, kararından da dönmeyeceğini söylediği belirtiliyor. Recep Koral'ın ayrıca, Yıldırım'la ikinci bahar yaşamasının engellenmesine izin vermeyeceğini ifade ettiği vurgulanıyor. AK Parti'de geçen dönem de Gümüşhane milletvekili Sabri Varan, 17 yıllık eşi Nuriye Varan'ı boşamasıyla gündeme gelmişti. Sabri Varan AKP Muş milletvekili Seracettin Karayağız'ın sekreteri Nesrin Özcan'la evlenmişti. Varan, Başbakan Erdoğan tarafından listeye alınmayarak cezalandırılmıştı.