kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Ekim 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat

Klasik ve 'cool' tasarımlar

ESRA ÇORUH
17.10.2008
Spor ve rahat tarzda koleksiyonlarıyla tanınan ünlü Amerikan mağaza zincirinin sonbahar koleksiyonunda ince trikolar ve kısa kargo pantolonlar öne çıkıyor..
Amerika'nın ünlü mağaza zinciri Gap'in yeni tasarım direktörü Patrick Robinson. Daha önce Giorgio Armani, Anne Klein ve Paco Rabanne gibi markalarla çalışank Robinson, koleksiyonunu anlattı:
- 2008 sonbahar-kış koleksiyonu için tasarım ekibiyle Gap'in geleneği olan klasik Amerikan spor giyimini yeniden yorumladık. Ama bu sefer günümüz çizgisini daha çok taşıyor tasarımlar. Kadın koleksiyonu için zahmet gerektirmeyen stil ve modern sadelik için yeni ve kullanışlı detaylara odaklandık. Erkekler için de, modern Amerikan stilini yansıtan kusursuz kalıplar, zekice düşünülmüş kat kat giyilebilecek parçalara odaklandık.

SONBAHARIN OLMAZSA OLMAZLARI
- Kadınlar dar kesimli kısa kargo pantolonları, yüksek topuklularla giyebilirler. Ayrıca şık bir hava için tek düğmeli blazer ceket, her kıyafetle rahatlıkla giyilebilecek kruvaze kapanan trençkot, her model ince trikolar, yumuşak yıkanmış deri ceket, erkek hırkası giymiş gibi duran V yakalı bol hırka ve soğuk günler için de kapitone yün ceket öneriyoruz. Erkeklerin olmazsa olmazlarına gelince; siyah bir deri mont, tişörtün yerini alacak tek düğmeli sıfır yakalı tişört, ekoseli gömlek, kapitone pilot ceketi, erkeklerin gardırobunda klasik hale gelmiş haki kanvas pantolon ve hem spor hem de sofistike anorak.
Haberin fotoğrafları