kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Ekim 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat

Kıyafetin 'çok yönlü'sü makbul

Esra Çoruh
09.10.2008
Gardırobuna yeni bir bakı. açı.ı getirip her an .ık ve modern görünmeyi kim istemez! Klasik kıyafetlerin dı.ına çıkıp çok yönlü kullanılabilen parçalar sayesinde her zaman giyecek .ık bir .eyler bulabilirsiniz..
Düz gömlek Beyaz ya da çizgili gömlekleri her zaman kullanıyorsunuz. Peki farklı renklerdeki düz gömlekleri keşfettiniz mi? Örneğin lila, gri gibi birçok yeni renkle gardırobunuza yeni bir hava getirebilirsiniz. Yok 'Ben çok klasiğim,' diye düşünüyorsanız o zaman mavinin tonlarından vazgeçmeyin. Ama gömleğin kesimine de özen göstermelisiniz. Yakası boynunuzu sıkmamalı ya da bolluktan üzerinizden düşüyor gibi durmamalı. Düğmeli küçük yakaların yeni sezonda çok moda olduğunu hatırlatalım. Düz gömlekleri sadece takım elbiselerin içine de düşünmeyin. Triko bir hırka ve kanvas pantolonla tamamlayabilir, jean üzerine de giyebilirsiniz.

Lacivert Takım
Biz kadınlar için siyah elbise nasıl vazgeçilmezse erkekler için de lacivert takım elbise her zaman bir kurtarıcıdır. Davet, düğün, önemli bir toplantı ya da işe giderken giyebileceğiniz lacivert takım elbisenizi 'ayırmayı' hiç düşündünüz mü? Bir takımın pantolonunu ayrı, ceketini ayrı giyerek birçok kombin yaratabileceğinizi biliyor musunuz? İşte, çok yönlü bir gardırop için klasik parçaları da ayrı ayrı düşünmelisiniz. Takımınızı klasik haliyle çizgili gömlek ve kravatla değerlendirin. Ama ceketini hafta sonları jean pantolon üzerine de giyebileceğinizi unutmayın.
Pantolonunuzu da çizgili gömlek ve trikolarla tamamlayın. Soğuk günlerde de sezonun modası kapitone yeleklerle giyerek daha genç bir görünüm elde edebilirsiniz.

Deri Çanta
Kadınlar için çanta çılgınlığı devam ediyor. Erkek markalarının tasarımcılarının da erkekler için birçok farklı model tasarladığına şahit oluyoruz. Haksız da sayılmazlar; spora, işe ya da hafta sonu seyahatine giderken çanta erkekler için de önemli bir unsur.
Dizüstü bilgisayarınızı taşıyacağınız çantanın kanvas ya da bilgisayar şirketinin promosyonu olan sıradan bir çanta olmasına gerek yok. Yumuşak deriden bir çantayla stilinizi de ortaya koyabilirsiniz.
Aynı şey spora ya da seyahate giderken de geçerli. Çanta seçerken işlevsel olması için gözlerine bakmayı da ihmal etmeyin.
Haberin fotoğrafları