kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Ekim 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat
Missy Rayder

Tutkuları moda...

17.10.2008
Tanınmış modelleri reklam kampanyalarında kullanan Vakko, sonbahar-kış sezonunda da yine iki ünlü ismi, Angela Lindvall ve Missy Rayder'ı bir araya getirdi.

- Her ikinizde bir çok ünlü markalarla çalışıyorsunuz. Şimdi de bir Türk marka için bir çalıştınız. Hem Vakko hem de Türkiye için neler söylemek istersiniz?
- Angela Lindvall:
Tüm dünya şu an İstanbul'u konuşuyor. Her şeyden önce bu yüzden böyle bir hikâyenin parçası olmak son derece güzeldi. Üstelik bu ülkenin köklü bir moda markası olan Vakko'da kampanyasında yer almak çok gurur vericiydi... Benim için fotoğrafçının önemi her zaman apayrı. Sinema kökenli, yönetmen bir fotoğrafçı olan Alphan Eşeli ile çalışıyor olmak hiç şüphesiz setteki moda çekimini bambaşka bir boyuta taşıdı yine.
- Missy Rayder: Güçlü ve global bir Türk kadını profilinde yer alıyor olmaktan büyük keyif alıyorum. Feminen duruşu, şıklıkla başarılı bir biçimde ortaya koyan bir çekimdi. Vücuduna, duruşuna güvenen güçlü bir kadın var çekimin hikâyesinde...

- Modayı takip ediyor musunuz?
-A. L:
Moda, işimin ötesinde benim için gerçek bir tutku. Tarzımı yalın olarak nitelendirebilirim. Oturmuş bir tarzım olduğunu düşünüyorum. Hiçbir fashion week'i kaçırmadığımı da söylemem gerekir!
- M. R: Stil benim için her şey demek. Stilimle ilgili olarak ise genellikle sade parçalarla bir tarz oluşturduğumu söyleyebilirim. Natürel renkleri tercih ediyorum.

- Peki bu sezon neler giyeceksiniz?
-A. L:
Sanırım siyah yine vazgeçilmezim olacak. Ona bazen kırmızı da eşlik edebilir. Kaşmir trikolar ve kemeri de çok kullanacağım.
-M. S: Genellikle trendleri takip etmediğimi söyleyebilirim. Bu sezon da geçmiş sezonlardan değişik parçaları bir araya getirip her zamanki stilimi oluştururum.
Haberin fotoğrafları