kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Ekim 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Ayşe Malhan (Koleksiyon) Ekrem Akyiğit (Collezione) Şule Zorlu (Linens) Abdullah Kiğılı (Kiğılı) Füsun Çevikel (Stefanel) Mehmet Nane (Teknosa) Jaklin Güner (YKM) Serdar Sunay (BBA) Ayşen Zamanpur (Silk&Cashmere)

'Yangınlar da olsa omuz omuzayız'

23.10.2008
Global krizin derinleştiği günlere rastlayan Perakende Günleri, sektörün moral gösterisine sahne oldu... Halay çeken, oyun sergileyen perakendeciler "Yangın da olsa omuz omuzayız, işimizin başındayız" mesajı verdi..
Perakende Günleri 2008, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda sürpriz bir açılışla başladı. Sektörün önde gelen isimlerinden Kiğılı'nın sahibi Abdullah Kiğılı, BBA Murahas Azası Serdar Sunay, Linens Genel Müdürü Şule Zorlu, Collezione Başkanı Ekrem Akyiğit, YKM Genel Koordinatörü Jaklin Güner, Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane, Silk and Cashmere'in sahibi Ayşen Zamanpur, Stefanel Türkiye Genel Müdürü Füsun Çevikel ve Koleksiyon Mobilya'nın ikinci kuşak yöneticisi Ayşe Malhan'ın yer aldığı halkoyunları ekibi, Diyarbakır Halayı'yla başlayan ve değişik yörelerden oyunlarla devam eden bir gösteri sergiledi.

ZOR GÜNLER GÖSTERİSİ
Halkoyunları gösterisinin ardından konuşan Soysal Genel Müdürü Suat Soysal, bu gösteriyle "Çevremizde yangınlar olsa da ülkemizde zorluklar olsa da biz omuz omuzayız, heyecanımız ve coşkumuzla işimizin başındayız" mesajı vermek istediklerini söyledi. Perakende Günleri kapsamında ayrıca, "Zor Zamanlar Perakende A.Ş.: Bir Yönetim Tiyatrosu" oturumu ile perakendeciler sektördeki mevcut durumu sergileyen tiyatro gösterisi sundu. Her alışveriş merkezinde yer almama, zor zamanlarda işten çıkarmaların düşünülmemesi, devlet desteği, reklam ve kampanyalar ile birlikte hareket etmenin önemi üzerine mesajların verildiği gösteride, APS Tekstil'den Osman Benzeş, Boyner Mağazacılık'tan Aslı Karadeniz, Collezione'den Ekrem Akyiğit, Derimod'dan Sedef Orman, Twigy'den Sinan Öncel, Beta'dan Özlem İkiışık ve Özlenir Giyim'den Tahsin Özlenir rol aldı.

'YATIRIMA DEVAM' DEDİLER
Toplantıda yapılan konuşmalarda, krize rağmen yatırıma devam mesajları geldi. Multi Turkmall'un CEO'su Levent Eyüboğlu, 22 projelerinin devam ettiğini belirterek, yılsonuna kadar 1 milyar Euro yatırım yapacaklarını bildirirken, Boyner Mağazacılık Genel Müdürü Aslı Karadeniz de daha önceki yatırım planlarında hiçbir değişiklik olmadığını söyledi. Karadeniz, alışveriş merkezleri açılışları planlandığı gibi devam ederse 2009 yılında sekiz adet daha mağaza açacaklarını duyurdu.
Haberin fotoğrafları