kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Ekim 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Yeniden bekaret raporu alabiliriz!

Giriş Saati : 23.10.2008 14:58
Güncelleme : 23.10.2008 22:06
Yeni Haber
Özcan Deniz ve Şebnem Schaefer arasındaki dava sürerken, Schaefer'ın avukatından ilginç bir açıklama geldi. Av. İbrahim Fırat, talep edilirse Şebnem'e yeniden bekaret raporu alabileceklerini söyledi.

televizyongazetesi.com'un haberine göre; bir TV programına konuk olan Schaefer'in avukatı İbrahim Fırat, mahkemeden Özcan Deniz'in 'biseksüel' olup olmadığının tesbiti ile ilgili sözlü talepte bulunduklarını ve yazılı olarak da aynı talebi yapacaklarını söyledi.

Özcan Deniz'in ve avukatlarının beyanları neticesinde alınacak karardan sonra Deniz'in Adli Tıp Kurumu ya da sevk edileceğini söyleyen Fırat, müvekkili Şebnem Schaefer'ın bu olaylar nedeniyle psikolojisinin çok bozulduğunu ve sürekli olarak ağladığını, psikoloğa gittiğini belirtti.

Deniz'in avukatlarının Schaefer'ın akıl sağlığının yerinde olup olmadığının incelenmesini talep etmelerinin müvekkilini çok üzdüğünü belirten İbrahim Fırat, "Şayet fiili ehliyeti yerinde değil veya akıl sağlığı yerinde değil raporu olsaydı, Özcan Deniz'in açtığı ceza ve tazminat davası düşecekti" diyerek Deniz'in bu davayı yalnızca kamuoyuna yansıması için açtırdığını ve sonuca da ulaştığını söyledi.

Fırat, müvekkili Şebnem Schaefer'in Özcan Deniz için 'biseksüel' ya da 'çarpık ilişki' lafını asla telaffuz etmediğini, katıldığı programda sunucular tarafından sorulan sorular üzerine sadece 'Evet' dediğini belirterek "Amacımız karşı tarafı rencide etmek ya da misilleme yapmak değil ama biz de bu talebi istemek durumunda kaldık" dedi.

Avukat İbrahim Fırat, sorulan bir soru üzerine de eğer yenniden istenirse müvekkili Şebnem Schaefer için yeniden gidip bekaret raporu alabileceklerini de belirtti.