kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Ekim 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Acun Ilıcalı tarafından Çırağan Sarayı'nda çocuklarla bir araya getirilen Christina Aguilera, arkadaşımız Esin Övet'e İstanbul'la ilgili ilk izlenimlerini anlattı.

'Çocuklar için geldim' dedi, para istemedi

Esin ÖVET - MAGAZİN
18.10.2008
ABD'li ünlü şarkıcı Christina Aguilera, geliri kimsesiz çocuklara bağışlanacak yarışma programı için İstanbul'a geldi. Kaprissiz şarkıcı, "Para değil, çocuklar önemli" dedi..
MTV ödül töreninde yaptığı şovla tüm dünyada adından söz ettiren seksi şarkıcı Christina Aguilera, bu akşam Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu "Var mısın Yok musun" isimli yarışma programında kimsesiz çocuklar adına yarışacak. Kazandığı ödülü Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Bolluca Çocuk Köyü'ne bağışlayacak olan Christina Aguilera önceki gün Çırağan Sarayı'nda çocuklar ile bir araya geldi. Çocuklarla pasta kesip şarkılar söyleyen Christina Aguilera, ağlayan bir çocuğu da öpüp sevdi. Çocuklar için geldiğini ve para talep etmediğini belirten yıldız "Çocuklar benim için dünyadaki her şeyden önemli" ifadesini kullandı.

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

'BÖYLE ŞEHİR GÖRMEDİM'
60 milyon dolarlık servete sahip olan Christina Aguilera, Acun Ilıcalı'dan hiç para talep etmemiş. Acun Ilıcalı, bu konuda şunları söyledi: "Christina çocuklar yararına yapılacağı için programa katılmayı kabul etti. Kendisine özel bir para ödenmedi. Ancak, masrafları karşılandı. Buradan Kiev'e konsere gidiyor. Konsere gidene kadar bizim sorumluluğumuzdadır ve her türlü ihtiyacı karşılanmıştır." Çırağan Sarayı'nda geceliği 25 bin dolar olan Sultan Suit'te oğlu ve eşiyle birlikte kalan Aguilera, "Sabah uyandığım zaman gözlerime inanamadım. Yakın arkadaşlarım İstanbul'un güzelliğinden bahsetmişti. Ama, bu kadarını beklemiyordum" dedi.
Haberin fotoğrafları