kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Ekim 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Nur Ertürk’ün programına Mustafa Karataş katıldı.

Aldatma haberi 'tık' rekoru kırdı

Neslihan KESKİN - SABAH
18.10.2008
TV'ye bağlanan bir kadın, "Eşim beni İslami içerikli sitede tanıştığı kadınla aldattı" dedi. Haberi veren web sitesi 100 bin kez 'tık' aldı..
Özel bir televizyon kanalında zinanın tartışıldığı sabah programına telefonla bağlanan kadın, kocasının İslami içerikli bir internet sitesinde kendisini aldattığını gözyaşlarıyla anlatınca tepkiler yağdı. Bunu haber yapan www.haber7.com.tr' adlı internet sitesi 100 bine yakın 'tık'landı, 127 değişik yorum yazıldı. 'Nur Ertürk ile her sabah' isimli programın önceki gün konuğu olan ilahiyatçı Mustafa Karataş'ın "Zina yapan biri ile evli kalmak, aynı çatı altında kalmak günah mı?" sorusu 'tık' rekorunu beraberinde getirdi. Programa telefonla bir kadın bağlandı. Adını vermeyen kadın 17 yıllık eşinin, işyerinden İslami içerikli bir internet sitesine girdiğini anlatarak, "Biz namazı ve İslamiyet'i öğrenmeye çalışıyoruz" dediğini ancak bir süre sonra buradan tanıştığı başörtülü ve evli bir kadınla kendisini aldattığını söyledi. Kendisinin de kapalı olduğunu vurgulayan kadın ikiliyi bir gece mesajlaşırken yakaladığını konunun namaz ve din olmadığını belirterek, "Bu din mi İslamiyet mi?" diye sordu.

KIZINIZI 3. EŞ OLARAK VERİR MİSİNİZ?
Program konuğu ilahiyatçı Mustafa Karataş ise kadına, boşanma hakkının olduğunu söyleyerek, eşlerini aldatan erkeklere çok ağır sorular yöneltti ve Hüseyin Üzmez olayını örmek gösterdi. Dindar erkekler arasında, "Ben birinci ile evlendim, ikinciyle de evleneceğim. Üçüncüyle de, dördüncüyle de evleneceğim" diye bir anlayışın olduğuna dikkat çeken Karataş, "Sen kızını ikinci ya da üçüncü eş olarak verebiliyor musun?" diye sordu. Karataş, isim vermeden Hüseyin Üzmez olayını hatırlatarak, bu kafa yapısının 70'ine gelmiş insanları sübyancı yaptığını söyledi.