kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Ekim 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Eşimle bir yıldır ayrıyız ben de rahip değilim!

EYLEM BİLGİÇ
17.10.2008
Hayatında başka biri olduğu için karısından ayrıldığı söylenen Hakan Yılmaz: Üçüncü şahıslar yüzünden evliliğimi yıkacak kadar aptal bir adam değilim. Kimse ayrılacağım diye evlenmiyor ama hayat planladığınız gibi gitmiyor..
Başarılı aktör Hakan Yılmaz şu sıralar belki de kariyerinin en parlak günlerini yaşıyor. 'Avrupa Yakası'da bitirim, hafif mafyavari işadamı Osman Koçarslanlı'yı da oynuyor 'Yalancı Romantik'te karısıyla yatmak için yalandan romantik ayaklarına yatan Ahmet'i de... Bir yandan da özel hayatını yoluna koymak için uğraşıyor. Kızı Deniz'in annesinden boşanmak üzere olan başarılı oyuncu, hayatında başkası olduğu için karısından ayrıldığı haberlerine ise isyan ediyor. "Tek amacım kızımın gurur duyacağı bir baba olmak" diyen Yılmaz'la; son günlerde yakaladığı popülariteyi ve özel hayatıyla ilgili çıkan söylentileri konuştuk...

TRİLYON KAZANMIYORUM
* Şu an hayatınızda nasıl bir dönem geçiriyorsunuz?
Haftanın beş-altı günü çalışıyorum, kalan zamanımı da kızımla geçiriyorum. Bence güzel bir dönem yaşıyorum; hem keyifli, hem koşuşturmalı, zaman zaman da hüzünlü anların olduğu bir dönem. Ama çalışmaya başlayınca bütün hüzünleri kafamdan silebiliyorum.

* Eşinizle boşanma aşamasında olduğunuza dair haberler çıktı. Parayı ve şöhreti bulan önce arabayı, sonra hanımı değiştirir derler. Ne diyeceksiniz buna?
Çok saçma ya, öyle bir şey olabilir mi? Benim çok parayı ya da şöhreti bulan bir durumum da yok! Zaten son dokuz yıldır tanınan ve belli bir standartta kazanan bir adamım. Hâlda aynı standartlarda kazanıyorum, trilyonlar kazanan bir adam değilim. Ay sonları geldiğinde ben de elektrik ve doğalgaz faturalarını düşünüyorum.

* Medyada daha fazla görünmeye başladığınız bir dönemde eşinizden boşanmakta olduğunuz haberinin çıkması böyle düşünceler doğurabilir ama...
Hiç alakası yok ya... Keşke böyle bir karar alınmasaydı. Aslında çok da fazla bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Çünkü eşim çocuğumun annesi ve ona çok saygı duyuyorum ama evlenmek kadar ayrılmak da hak! Kimse ayrılacağım diye evlenmiyor. Ama hayat istediğiniz, planladığınız gibi gitmiyor. Çocuğum olduğunda 'Ne olursa olsun ayrılmam' dedim ama büyük konuşmuşum.

* Peki evliliğinizin üçüncü bir şahıs yüzünden bittiği söylentilerine ne diyeceksiniz?
Ben üçüncü şahıslar yüzünden evliliğimi yıkacak kadar aptal bir adam değilim. Öyle bir şey yok! Bu tamamen anlaşamamaktan kaynaklanan bir durum. Başka hiçbir şey yok! Böyle haberlerle gündeme gelmek de beni üzüyor aslında.

* Hiç sevgiliniz olmadığını mı söylüyorsunuz?
Ben eşimden bir yıldır ayrıyım, bu sürede sevgilimin olması normal değil mi? Sonuçta rahip değilim ki! Ben genç bir adamım! Ama ayrılık sebebim asla üçüncü bir şahıs değildir, bunun üstüne basa basa söylüyorum
Haberin fotoğrafları