kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Ekim 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Süper kadın Jennifer Lopez!

17.10.2008
Jennifer Lopez enerjisiyle takdir topluyor. Geçen ay Los Angeles'ta bir triatlona katılan Lopez, aynı gün New York'a geçip eşinin yaşgününü kutlayınca 'Süper kadın' unvanını aldı..
Hep gülümseyen yüzü, fit vücudu ve kıpır kıpır şarkılarıyla herkesin sevgilisi olan Jennifer Lopez, enerjisiyle gençlere taş çıkartıyor. 39 yaşındaki güzel yıldız, hem ikiz bebeklerine vakit ayırıyor hem de kariyerini ihmal etmiyor.

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Yorulmak bilmiyor

Geçtiğimiz ay Los Angeles'ta katıldığı triatlonla dikkatleri üzerine toplayan Lopez, yarış parkurunu tam 2 saat 23 dakika koştu. Triatlonu beşinci sırada tamamlayan ünlü aktris, "Spor yapmak harika. Kendimi çok iyi hissediyorum. Yarış sonunda elde edilen 127 bin dolarlık bağış Los Angeles'taki bir çocuk hastanesine yatırıldı. Hayır işleri için elimden geleni yaparım" şeklinde konuştu. Lopez, aynı gün New York'a geçip akşam eşi Marc Anthony'e sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Eşinin 40'ıncı doğum günü için tüm arkadaşlarını Bowery Oteli'ne toplayan Lopez, partide geç saatlere kadar dans etti. Latin temalı partide yerinde hiç durmayan Lopez, enerjisiyle görenleri kendisine hayran bıraktı. Daha sonra başka bir mekana geçen Lopez, sabaha doğru soluğu ikiz bebeklerinin yanında aldı. Ünlü şarkıcı için kız kardeşi Lynda Lopez, "O bir süper kadın! Yorulmak bilmiyor" dedi.

Sabah 07.00

Jennifer Lopez, Los Angeles Triatlonu'na eşi Marc Anthony ile birlikte sabah saat 07.00'de geldi. Lopez, makyajsız yüzü ve doğallığıyla dikkat çekti.

Sabah 07.40
Yarışta vücudu saran özel bir kıyafet giydi. Ünlü şarkıcı, yüzünden gülücükleri eksik etmedi.

Sabah 08.30
Lopez, daha sonra tam 18 mil bisikletle yarışa devam etti ve yarışı yine önde kapattı.

Sabah 09.38
Bisikletin ardından koşuya devam eden ünlü şarkıcı, yarışmayı beşinci olarak bitirdi.

Akşam 22.30
Lopez, eşi için New York'ta sürpriz bir yaşgünü partisi düzenledi.

Gece 01.00
Çift, gece 01.00'de başka bir mekana giderek geç vakte kadar eğlenmeyi tercih etti.
Haberin fotoğrafları