kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Ekim 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Eruygur yoğun bakımdan çıkartıldı

Giriş Saati : 14.10.2008 14:56
Güncelleme : 14.10.2008 20:45
Yeni Haber
Emekli Orgeneral Şener Eruygur, yoğun bakımdan çıkartıldı. Beyin ve sinir servisine alınan Eruygur'un durumunun daha iyi olduğu bildirildi.

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu bulunduğu Kocaeli Kandıra F Tipi Cezaevi'ndeki koğuşunun merdivenlerinde düşerek beyin kanaması geçiren Eruygur'un tedavisi Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde devam ediyor. 28 gün yoğun bakım servisinde tedavi gören Eruygur'un durumu iyiye gitmesi üzerine bugün beyin ve sinir sistemleri servisine alındı.

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu, Eruygur'un sağ tarafından bulunan silik felç durumunun devam ettiğini söyledi. Eruygur'un kendi solunumunu kendisi yapacak hale geldiğini de aktaran Mutlu, "Şuuru biraz daha açıldı. Çevredekileri daha iyi algılıyor. Çevredeki insanlara tepki veriyor. Durumu şimdilik daha iyi." dedi. Eruygur'un konuşmama riskinin halen devam ettiğini bildiren Mutlu, tedavisine beyin ve sinir sistemleri bölümünde devam edileceğini sözlerine ekledi.

Eruygur, 17 Eylül tarihinde tutulu bulunduğu Kandıra F Tipi Cezaevi'nde tansiyonun yükselmesi sonucu merdivenlerde düşerek beyin kanaması geçirmiş ve boynunda 4 kırık meydana gelmişti. Yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada sağlık sorunları nedeniyle tahliyesine karar verilen Eruygur, düştüğü günden beri ilk defa bugün yoğun bakım servisinden çıkarıldı. Eruygur'a eşi Mukaddes Eruygur refakat ediyor.

(CİHAN)