kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Ekim 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Erzincan merkeze bağlı Mollaköy beldesinde ikâmet eden ve 17 gündür kayıp olan Hüseyin Bal'ın katil zanlısı N.K., yakalandı.

Kıskanç koca arkadaşını dörde böldü

Giriş Saati : 14.10.2008 12:58
Güncelleme : 14.10.2008 20:45
Yeni Haber
Erzincan merkeze bağlı Mollaköy beldesinde ikâmet eden ve 17 gündür kayıp olan Hüseyin Bal'ın (48) cesedi, 4 parçaya ayrılmış olarak bulundu.
Alınan bilgiye göre, 28 Eylül 2008 tarihinde gelen bir telefon üzerine evinden çıkan Hüseyin Bal'dan bir daha haber alınamadı.

Bal'ın kaybolduğu günün akşamındaki telefon kayıtlarını inceleyen jandarma ekipleri, aynı beldede yaşayan ve çok yakın arkadaşı olan A.P.'nin (50) eski eşi N.K. (45) ile görüştüğünü tespit etti. Bunun üzerine gözaltına alınan A.P. ve eski eşi N.K., yapılan ilk sorguların ardından serbest bırakıldı.

Araştırmalarını derinleştiren güvenlik güçleri, A.P.'in eski eşinden sağlık sorunları nedeniyle boşandığını, ancak birlikte yaşamaya devam ettiklerini tespit ederek şahısları tekrar gözaltına aldı. Sorgulamada N.K. cinayeti itiraf etti.

N.K.'nin itiraflarına göre; eski eşi N.K. ile H.B.'nin ilişkisini öğrenen A.P., 28 Eylül 2008 günü gece geç saatlerde eski eşi N.K.'den H.B.'yi Mollaköy beldesi Atatürk Mahallesi'nde bulunan babası M.K.'ya ait eve çağırmasını istedi. Eve gelen H.B., aynı evde bulunan A.P. tarafından demirle kafasına vurulmak suretiyle öldürüldü.

A.P. ve N.K., cinayetin ardından H.B.'nin cesedini 1 gün boyunca evde sakladı. Ertesi gün cesedi bıçak ile kollarından ve ayaklarından dört parçaya ayırdıktan sonra bir poşete koyarak evlerinin bahçesinde bulunan kanalizasyon çukuruna attı.

Jandarma, şahısların bilgileri doğrultusunda M.K.'ya ait evde ve bahçede yaptığı incelemede, H.B.'nin cesedine ve olay esnasında kullanılan bıçağa kanalizasyon kuyusunda ulaştı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Erzincan Devlet Hastanesi morguna kaldırılan evli ve 5 çocuk babası Hüseyin Bal'ın cesedi, Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Gözaltına alınan evli ve 4 çocuk babası A.P. ve eski eşi N.K.'nın sorgularının sürdüğü, şahısların 4 çocuğunun da ifadelerine başvurulması için jandarma tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

CİHAN