kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
8 Ekim 2008, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftine Amerikan basını 'Brangie' diye sesleniyor.

'Süper' çiftler yarışta!

07.10.2008
Hollywood'un iki ünlü çifti Brad Pitt-Angelina Jolie ile Tom Cruise-Katie Holmes, sürekli kıyaslanmaktan kurtulamıyor. Pitt, bu kıyasa aldırmazken, Cruise'un, Pitt'in rahatlığına sinir olduğu söyleniyor..
Son birkaç ay Brad Pitt-Angelina Jolie çifti için çok iyi geçti. Çift, 12 Temmuz'da, Fransa'da aldıkları 60 milyon dolarlık evlerine taşındıktan sonra ikizleri Vivienne ve Knox dünyaya geldi. Jolie, hamileliği sırasında geri planda kalmayı tercih ederken, Pitt, Uluslararası Venedik Film Festivali'nde hem geçen yıl kazandığı 'En İyi Aktör' ödülünü almakla, hem de yeni filmi 'Burn After Reading'i tanıtmakla meşguldü. Son haftalar, Hollywood'un diğer süper çifti Tom Cruise ve Katie Holmes için de oldukça hareketliydi. 46 yaşındaki Cruise bir yandan yeni filmi 'Tropic Thunder'ın tanıtımları için koştururken, bir yandan da II. Dünya Savaşı'nı konu alan 'Valkyrie' adlı filmin devamlı değişen vizyon tarihiyle uğraştı. Bu arada 29 yaşındaki Katie Holmes da, 16 Ekim'de perdelerini açacak olan 'All My Sons' oyunundaki rolüne hazırlanıyordu.

TOM KIYASLANMAKTAN YORULDU
Her ne kadar iki çift şu anda iki farklı kıtada yaşasa da, bu onları karşılaştırılmaktan kurtaramıyor. Hatta yakın çevresi, Tom Cruise'un sürekli olarak Brad Pitt'le kıyaslanmaktan yorulduğunu söylüyor. 44 yaşındaki Pitt ve 33 yaşındaki Jolie, uzun zamandır Hollywood'un 'altın' çifti olarak anılıyor. Tom Cruise'un ise, Scientology tarikatıyla arasındaki bağ ve Katie'yle ilişkisi hakkındaki bitmek bilmeyen söylentiler nedeniyle, eskisi kadar sevilmediğini düşündüğü söyleniyor. Brad Pitt'in; yardım derneklerine yaptığı bağış, zor şartlarda yaşayan çocuklara karşı duyarlılığı ile ilgili haberler de, Cruise'un işini iyice zorlaştırıyor. Aslına bakarsanız Brad Pitt bu karşılaştırmalarla hiç ilgilenmiyor. Çevresi, özellikle baba olduktan sonra Pitt'in ailesinden başka hiçbir şeyi önemsemediğini söylüyor.

RAHATLIĞINA SİNİR OLUYOR
Brad Pitt ve Tom Cruise, ilk kez 'Vampirle Görüşme' filminde birlikte rol almıştı. O zaman Cruise altın çağını yaşarken, Pitt'in yıldızı daha yeni yeni parlıyordu. O günden beri hiç durmadan çalışan, hiç boş vakti olmadığı söylenen, hatta 'Tom Cruise şirketinin CEO'su' olarak tanımlanan Cruise'un, tüm hayatını neredeyse hafta sonu rahatlığında yaşayan Pitt'e bu yüzden sinir olduğu da dedikodular arasında.
Haberin fotoğrafları