kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Eylül 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Güven, LG Electronics yeni başkan yardımcısı

Giriş Saati : 23.09.2008 14:41
Güncelleme : 23.09.2008 17:27
Yeni Haber
Türkiye'deki bağımsız ofisini Nisan ayında kuran LG Electronics'te Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine Ahmet Güven atandı.

LG Electronics Türkiye'den alınan bilgiye göre, Eylül 2008 itibariyle LG Electronics Türkiye bünyesine katılan Ahmet Güven, üstlendiği başkan yardımcılığı göreviyle LG Electronics Türkiye Başkanı Christopher Kim ile birlikte çalışacak.

Ahmet Güven, yeni görevine ilişkin yaptığı açıklamada, teknoloji ve tüketici elektroniği konusunda önemli bir yapıda yer almanın heyecan ve sorumluluğunu bir arada yaşadığını söyledi. Güven, "LG'nin, Türkiye ile ilgili uzun vadeli ve yüksek hedeflerine ulaşması için tüm ekibimizle var gücümüzle çalışacağız ve tüketicilerimize en üstün değeri sunmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

LG Electronics Türkiye Başkanı Christopher Kim ise Türkiye'nin LG için çok önemli bir merkez olduğunu belirterek, Ahmet Güven'in LGE Türkiye ailesine katılımının, organizasyonel yapı ve yüksek hedefler için büyük bir kazanım olacağını ifade etti.

Ahmet Güven yeni atandığı bu görevinden önce, 1986-2007 yılları arasında Tekofaks-Panasonic'te satış ve pazarlama departmanlarında çeşitli kademelere yöneticilik yaptı. Grup şirketlerinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyesi olarak da görev alan Güven, Netcell A.Ş.'de Genel Müdür'lük yaptı.

(ANKA)