kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Eylül 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

Müjdeler olsun!

Vay vay vay! Müjde Ar için söylenecek çok şey var da kelimeler yetecek mi acaba? Geçen perşembe evde çalışıyorum, annemden telefon: "Ayşe çabuk NTV'yi aç!" "Hayırdır, ne oldu?" "Müjde Ar'ı görmen lazım, muhteşem olmuş." Hemen 'Digi' kumandamı kaptım 41'i tuşladım. Karşımda yepyeni Müjde Ar var. Benden ses çıkmıyor, annem telefonda: "Ayşe?" İki dakika kendime gelme molası lütfen!

SEYİRCİYE SAYGIDIR

BU! Şimdi benim kafam şu estetik işlerine basmaz. Diyelim biri tahta memelerine silikon taktırsa, kendisinden duymadıkça kilo aldı da memeler doldu zannederim. (Tabii uzaylıya dönen ablaların estetik kazalarına ben de uyanıyorum canım!) Neyse, bizim ailenin güzellik danışmanı annemdir.
"Anneee! Ne yapmış Müjde Ar? Saçını mı, değiştirmiş? Kilo mu vermiş?" Annem estetik yaptırdığını ve zayıfladığını söylemez mi? Bu nasıl estetik! Demek ki estetiğin iyisi de var mıymış, varmış! O zaman ben de böyle estetiğe dibine kadar varım arkadaş.
Bir kere kilo vermek çok yakışmış. Kolay değil sekiz kilo gitmiş Müjde Ar'dan.Sonra saç rengi ve kesimi cuk oturmuş. Kuaförüne tebriklerden bir demet...
Estetik operasyonu da gördüğüm en başarılılarından, son derece kıvamında. Kafadan 10 yaş geri gitmiş, kendini baştan yaratmış Müjde Ar.Kim ne derse desin ekranlarda görünen ve bu kadar sevilen birinin kendisine ve seyircilere saygısıdır bu.Ha o her haliyle güzel değil mi? Güzel! Ama böyle katmerli güzel... Ben yeni Müjde Ar'a bayıldım. Ya siz?