kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Eylül 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Sibel Can Nevşehir’de konser verecek.

Oteller kemer sıkınca ünlüler fiyat düşürdü!

BAŞAK ÇOKAN
21.09.2008
Sanatçıların en hareketli ve bereketli dönemleri olan bayramlar artık eski ihtişamını kaybetti. Bayramda sahne ücretlerini ikiye katlayan ünlü şarkıcılar, geçtiğimiz yıl tatil beldelerindeki beş yıldızlı otellerde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle fiyat düşürmek zorunda kaldı!..
Antalya, Kemer, Bodrum, Çeşme ve Kıbrıs, her bayram tatilinde yoğun konser programlarına sahne olurken, bu sene ekonomik önlemler nedeniyle durum değişti! Beş yıldızlı oteller, 'yeteri kadar müşteri çekemedikleri için' bayram programlarını iptal etmek durumunda kalınca; ünlü sanatçıların ücretlerini ikiye katlama fırsatı da ortadan kalktı.

Tatil yapacaklar
Kemer Turistik Otelciler Birliği Başkanı Metin Peltek'in "Bu yıl Kemer'de ünlüler ile bayram programı yapmayacağız" açıklaması sanat camiasında paniğe neden olurken; pek çok ünlü, geçtiğimiz yıllara oranla daha düşük ücretler talep etmek zorunda kaldı. Gülben Ergen, Ebru Gündeş, Serdar Ortaç, Hande Yener'in de aralarında bulunduğu ünlüler; otellerin kemer sıkma politikası nedeniyle bu bayramı tatil yaparak geçirecek isimler arasında yer alıyor. Bayramı çalışarak geçirecek sanatçılar ise, geçen yıllara oranla çok daha düşük ücretlerle sahne alacak. Geçtiğimiz yıllarda özellikle Antalya ve Kemer'deki birçok otelin, ünlülere ödedikleri astronomik rakamları çıkaramaması; sanat camiasındaki bayram bereketini tarihe gömdü. Bu yüzden pek çok ünlü sanatçıya bayramda zorunlu tatil kapısı açıldı.
Haberin fotoğrafları