kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Eylül 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Sinemada neler oluyor?

21.09.2008
'Kara Şövalye' gişe rekoru için geliyor
Gösterime girdiği andan itibaren gişede büyük başarı elde eden 'Kara Şövalye' filminin önümüzdeki ocak ayında Amerika'da yeniden gösterime gireceği açıklandı. Yapımcılar, bunun sebebini, Oscar adayları seçilirken filmin izleyici karşısında olması gerektiğini söyleyerek açıkladı. Şu sıralar gişe hasılatı 530 milyon doları geçen filmin, 600 milyon dolarlık hasılatla ilk sırada bulunan 'Titanik'i yerinden etmesi bekleniyor.

O da modaya uydu, korku filmi çekiyor
Ünlü aktrist Kirsten Dunst, yeni filmi 'A Jealous Ghost'ta çifte görev üstleniyor ve kamera arkasına da geçiyor. Çok heyecanlı olduğunu belirten Dunst, "Nicole Kidman, Naomi Watts ve Jennifer Connelly'den sonra ben de bir korku filminde oynacağım. Yapımcılığı da üstleneceğim için çok mutluyum" diye konuştu. A. N. Wilson'ın aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanacak olan filmin yönetmeni Gonzalo Lopez Gallego.

Bu filmin herşeyi 'Ben'im, tamam mı!
Oyunculuk kariyerinde gösterdiği başarıyı yönetmenlikte de tekrarlamakta kararlı olan Ben Affleck, yeni filmi için kolları sıvadı. Chuck Hogan'ın bir romanı olan 'The Prince Of Thieves'i çekmek için hazırlıklara başlayan ünlü aktör, filmin senaryosunu da yazıyor. Affleck, yönetmenliğini yapacağı filmde, başrolü de üstlenecek. Son olarak 'Gone Baby Gone' adlı filmiyle dikkatleri üzerine çeken Ben Affleck, bu yeni projesinde de son derece iddialı olduğunu açıkladı.
Haberin fotoğrafları