kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
YÜKSEL AYTUĞ

Aradığınız kişi canlı yayında

Mahmut Tuncer, Star'da Arım Balım Peteğim'e konuk olmuştu. Bir ara stüdyoda bir telefon zili duyuldu. Mahmut Tuncer cebinden telefonunu çıkardı ve fısır fısır konuşmaya başladı. Sunucu Petek Dinçöz "Ne yapıyorsun Mahmut Ağabey, canlı yayındayız" filan demeye yeltendi ama Mahmut Tuncer hızla yerinden kalkıp, "Yahu benim arabayı çekiyorlarmış, ben gidiyorum" dedi. Dinçöz, şaşkınlıkla "Ama... Dur bir dakika Mahmut Ağabey, nasıl gidersin" diye kekeledi. Tuncer, "Gitmem lazım, sen reklama filan gir" deyip, stüdyoyu terk etti. Dinçöz de çaresiz reklama pas attı. Kafama takılan sorular şunlar:

1. Eğer Mahmut Tuncer'i kanala şoförü getirdiyse, bu sorunu şoförün halletmesi gerekmez mi?

2. Yok eğer aracı Tuncer'in kendisi kullandıysa, aracı çekmeye hazırlanan polisler bu otomobilin ünlü türkücüye ait olduğunu nereden biliyorlar?

3. Haydi diyelim ki sağdan, soldan öğrendiler. Peki Tuncer'in cep telefonuna nasıl ulaştılar?

4. Kanalların ve stüdyoların konuklara ayrılmış özel park yerleri mevcutken, Mahmut Tuncer'in otomobilini oradan kim, nasıl çekebilir?

5. Yoksa Mahmut Tuncer kendi programında sıkça kullandığı mizansenleri bu kez Star stüdyosuna mı taşıdı?

Geçen hafta da Popstar Alaturka'nın jüri üyesi Bülent Ersoy'un cep telefonu çalmış ve Ersoy telefon sapığını yayın sırasında azarlamıştı. Sanırım, canlı yayında cep telefonu ile konuşmak "reyting getiren özel efekt" olarak kullanılmaya başlandı.