kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
35 yaşındaki Sheila, Osmanlı Kültürü ve Türk Dili eğitimi aldı.

'Türk oryantaller fahişeye benziyor'

17.09.2008
Hollandalı oryantal Sheila'dan Türk dansözleri kızdıracak sözler: "Yüzde 90'ı oryantalden çok fahişeye benziyor. Göğüslerini ve kalçalarını oynatıyor, teknik bilmiyorlar"..
Yeni AKTÜEL dergisinden Duygu Ertürk, Hollanda'da yaşayan ve yıllar önce öğrendiği oryantal dans sayesinde dünyanın dört bir yanından gelenlere bu dansı öğreten Sheila ile konuştu. Bir partide dans etmek için Türkiye'ye gelen ünlü dansöz, ayağının tozuyla şaşırtıcı açıklamalar yaptı. "Parti sahibi Türk dansöz istemediği için beni çağırmış. Haklılar aslında; çünkü dünyadaki iyi oryantal dansçıların çoğu Türk değil. Türk oryantaller teknik bilmiyorlar" diyen Sheila, Türkiye'den Tanyeli, Didem ve Nesrin Topkapı'yı çok beğendiğini söylüyor. Asena'ya ise eleştirileri var. "Sahnede sopa gibi duruyor" diyen Sheila, bu üç ismin dışındakileri kızdıracak şu açıklamalar yapıyor: "Türk dansözlerin yüzde 90'ı oryantalden çok fahişeye benziyor."

SADECE KALÇA OYNATIYOR
35 yaşındaki Sheila, bu durumun nedenini şöyle açıklıyor: "Hepsi için aynı şeyi söyleyemem ama sahnesi bittikten sonra müşterinin evine giden oryantaller bile var. Sadece memelerini ve kalçalarını oynatıyorlar. Kalite çok düşük." Sheila, şahit olduğu bir olayı şöyle anlatıyor: Antalya'da yarı çıplak bir hatun oryantal yapmaya çıktı. Bir turist de kamerayla onu çekiyordu. Ve oryantal ne yaptı, biliyor musunuz: Kameranın içine girip, memelerini sallamaya başladı. Bir kadın bunu kendine nasıl yapar?
Haberin fotoğrafları