kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
16 Eylül 2008, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

'En güzel' olabilmek için değiştiler

15.09.2008
Sinema ve müzik dünyasının ünlü yıldızları zaman içinde geçirdikleri fiziksel değişimleri ile dikkat çekiyor. Kimisi saç modelini değiştirmekle yetinirken; kimisi de bıçak altına yatmaktan hiç korkmadan yeni ve daha güzel bir yüze sahip oluyor..
Liv Tyler
Güzelliğiyle beyazperdenin önde gelen isimlerinden olan Liv Tyler, yıllar içinde doğal olmaya yönelen ünlülerin arasında başı çekiyor. Geçmişte daha gösterişli bir tarzı tercih eden 31 yaşındaki Tyler, şu sıralar daha açık tonda kullandığı saç rengi ve doğal renklerdeki makyaj tarzıyla öne çıkıyor.

*LİV TYLER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Kelly Osbourne
Ünlü rockçu Ozzy Osbourne'ün kızı Kelly Osbourne, hem verdiği kilolarıyla hem de saç modeliyle en çok değişim gösteren yıldızlar arasında yer alıyor. 23 yaşındaki ünlü yıldız, şu sıralar daha doğal görünmeyi seviyor.

*KELLY OSBOURNE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Ashlee Simpson
Önümüzdeki günlerde anne olmaya hazırlanan Ashlee Simpson, değişim konusunda şöhretler dünyasının en cesur kadınlarından... Kemikli burnunu beğenmediği için estetik yaptıran ünlü şarkıcı, yıllarca sarı renkte kullandığı saçlarını kızıla boyattı. Bu haliyle kendisini çok daha fazla beğendiğini söyleyen Simpson, "Hayatımda bir kez saçımın rengini değiştirmeye cesaret edebildim" diyor.

*ASHLEE SİMPSON FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


Rihanna
Amerikalı ünlü R&B yıldızı Rihanna, şöhretle tanıştığı ilk yıllarda uzun saçlıydı. 20 yaşındaki güzel şarkıcı, şimdilerde kısacık kestirdiği saçlarıyla çok daha seksi görünüyor. Ünlü şarkıcı, "Risk almayı severim" şeklinde konuşuyor.

*RİHANNA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Miley Cyrus
Henüz 15 yaşında olmasına rağmen Amerika'nın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Miley Cyrus, 18 yaşını bile beklemeden dişlerini yaptırdı. Cyrus, genç yaşına rağmen abartılı olan saç ve makyajıyla dikkat çekiyor. Hatta bu tercihleri nedeniyle çoğu zaman çok eleştiriliyor.

*MİLEY CYRUS FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Gwyneth Paltrow
İki çocuk annesi Gwyneth Paltrow, anne olduktan sonra giyim tarzını değiştirmiş ve daha kapalı şeyler giymeye başlamıştı. Ancak Oscarlı güzel, kilolarını verip forma kavuştuğunda eski yıllarına taş çıkartan bir güzellikte basının karşısına çıktı. 'Demir Adam' filminin galasına bu mini elbisesiyle giden Paltrow, yenilediği giyim tarzının sinyallerini vermiş oldu.

*GWYNETH PALTROW FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Katie Holmes
Bir dönem ülkemizde de yayınlanan 'Dawson's Creek' diziyle üne kavuşan Katie Holmes, o yıllarda uzun saçlarıyla liseli kızlar gibiydi. Tom Cruise'la evlendikten sonra tarzını değiştiren Holmes, saçlarını kestirdi ve bu haliyle yeni bir trend yarattı.

*KATİE HOLMES FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...
Haberin fotoğrafları