kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
16 Eylül 2008, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Sezona bereketi biz getireceğiz

15.09.2008
Avanak Kuzenler'in başrol oyuncuları gişede hasılat rekoru kıracaklarından çok emin. Formülleri ise şu: Geniş bütçe, oyunculuk gücü ve uyum!..
İLİŞKİLİ HABERLER
Sezona bereketi biz getireceğiz
Kendini jön sanan Tankut... İnsanların kaderlerini değiştirecek bir mucit olduğuna inanan Serkan... "Kadınların tümü peşimde" diyen Neco... Hepsi de birbirinden avanak! Yağmur Atacan, Alp Kırşan ve Paşhan Yılmazel, 'Avanak Kuzenler'de işte bu üç karakteri oynuyor. Bir de, ne zaman başları derde girse yardıma koşan güzel ve asi Melike var. Onu da, 'Recep İvedik'ten tanıdığımız Fatma Toptaş canlandırıyor. Senaryosu Alp Kırşan'ın ağabeyi ve arkadaşlarının yaşadıklarından esinlenilerek yazılan filmde; üç kafadarın 'ortak iş çevirme' gayreti ve ardından başlarına gelen birbirinden komik olaylar anlatılıyor. 'Avanak Kuzenler' 26 Eylül'de vizyona girecek. Başrol oyuncuları, "Bu sezon bereket bizimle gelecek" diyor ve gişede oldukça iddialı olduklarını söylüyorlar. "Altı üstü popüler film işte" şeklindeki önyargıyı yıkacaklarını dile getiren oyuncular; gişe başarısının formülünü de şöyle açıklıyor:

HİÇBİR MASRAFTAN KAÇINILMADI
* Filmlerden kazandıklarını yine filmlere yatıran Faruk Aksoy ile Murat Akdilek, hiçbir harcamadan kaçınmadı. Bir sahne en iyi kaç paraya çekilebilirse o kadara çekildi. Masrafın kısılmaması kalitenin yükselmesini sağladı.
* Birbirimizle uyumumuz bizim bile tahmin etmeyeceğimiz kadar iyiydi.
* Ne sette ne de set dışında birbirimizle kavgamız- gürültümüz oldu.

ÖNYARGILARI YIKMAYA GELİYORUZ
* Filmin ilk hedefi izleyenleri eğlendirmek ve seri haline gelmesi için büyük yol aldık.
* Erdal Tosun, Hakan Bilgin, Tuluğ Çizgen ve Özlem Savaş'ın oyunculukları, canlandırdıkları karakterlere kattıkları, filmi izlenebilir kılan bir diğer etken.
* Evet bu film 'popüler' bir film ama çekimleri en yüksek düzeydeki ciddiyet ve iş ahlakıyla sürdürdük. Bu ön yargıyı 'Avanak Kuzenler' ile yıkacağız.
Haberin fotoğrafları