kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
16 Eylül 2008, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Ekibimde bulunan kızların babasıyım

Mustafa DERYAHAN
15.09.2008
Anadolu Ateşi Topluluğu'ndaki dansçılarından biriyle ilişkisi olduğu iddia edilen Mustafa Erdoğan, eşi Gülben Ergen aracılığıyla açıkladı: Ekibimdeki bütün kızların babasıyım. Bu böyle bilinmeli. İftira atanlar cezasını çekecek!..
İLİŞKİLİ HABERLER
Ekibimde bulunan kızların babasıyım
Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Fan Club üyelerine önceki akşam Kanlıca'daki Paysage Restaurant'ta iftar yemeği verdi. Ergen; iftar sonrası gazetecilerle sohbet etti ve eşi Mustafa Erdoğan'ın Anadolu Ateşi Topluluğu'ndaki dansçı kızlardan biriyle ilişki yaşadığı, eşiyle ayrılmak üzere oldukları iddialarını yalanladı.

*ÇİFTİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Yasal işlem başladı
"Hakkımızda çıkan, hem bizi hem de yakınlarımızı çok üzen haberler tümüyle asılsızdır" diyen Gülben Ergen, şunları söyledi: "Bu haberi yapan sorumlular hakkında avukatımız derhal yasal işlemleri başlatacak. Evlendiğimiz günden bu yana mutlu şekilde devam eden beraberliğimize ve huzurumuza gölge düşüren benzer haberler hakkında da tavrımız aynı olacak." Ergen, "Bu olay, benden çok eşim Mustafa'yı derinden üzdü. Bunun kendisine atılan bir iftira olduğunu düşünerek mahkemeye suç duyurusunda bulundu" açıklamasını yaparken, eşi Mustafa Erdoğan telefonla aradı.

İftira atıyorlar
Ergen'in "Şu anda müsait değilim, röportajdayım" sözleri üzerine Erdoğan, eşi aracılığıyla gazetecilere telefondan şu mesajı yolladı: "Bayan basketbol ve voleybol milli takımlarındaki hocalar gibi ben de ekibimin hocasıyım. Ben ekibimde bulunan bütün kızların babasıyım. Bunun herkes tarafından böyle bilinmesi gerekir. Bu iftirayı atanlar kesinlikle hukuk yolunda cezalarını çekecektir."
Haberin fotoğrafları