kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
16 Eylül 2008, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Ebru Gündeş, askısız kıyafetini 12 altınlı görkemli kolyesiyle süsledi.

Birlikte geçen 12 ayın şerefine 12'si bir yerde

Özlem AVCI
15.09.2008
Ünlü yapımcı Osmantan Erkır, bir senelik mutlu beraberlikleri adına sevgilisi Ebru Gündeş'e 12 altından oluşan bir kolye taktı! Kolyedeki 5'i bir yerde ise aşklarını simgeledi..
Popstar Alaturka yarışmasının yapımcısı Osmantan Erkır, sevgilisi Ebru Gündeş'e önceki gece altınlarla dolu bir sürpriz hazırladı. Erkır, ilişkilerinin birinci yılı şerefine; Gündeş'e düğünlerde gelinlere takılan geleneksel 'beşi bir yerde' ile 12 Cumhuriyet Altını'ndan oluşan özel bir kolye taktı. Birlikte geçen bir yılı ifade eden 12 altın, 12 ayı simgeledi. Kolyenin ortasındaki beşi bir yerde ise ünlü çiftin aşkını sembolize etti.

*ÇİFTİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Birlikte ev alacağımız doğru
Geçtiğimiz günlerde Osmantan'ın ailesi ile iftar yemeğinde tanışan Ebru Gündeş, sevgilisinden aldığı 'anlamlı' hediye karşısında hem çok sevindi hem de çok duygulandı. Boynundaki '12'si bir yerde' ile bol bol fotoğraf çektirdikten sonra gazetecilerle sohbet eden ünlü şarkıcı, "Birlikte ev satın alacağımız doğru ama kiraya da çıkabiliriz" dedi. Erkır, Ailesi'yle birlikte Londra'da bayram tatili yapmaya hazırlanan Gündeş'in önümüzdeki ay kutlayacağı doğum gününde Osmantan'dan evlilik teklifi alacağı söyleniyor.
Haberin fotoğrafları