kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
14 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
BÜLENT CANKURT

Sosyete şehre döndü!

Nihayet İstanbul'a dönen sosyete, İstanbul Modern'deki sergi açılışında bir araya geldi ve uzun tatilin ardından birbirleriyle hasret giderdi.
Aylardır ölü toprağı serilmiş gibi sessizliğe bürünen İstanbul'da nihayet ufak tefek kıpırdanmalar başladı. İftar davetiydi, anmaydı, sergiydi derken tatilden dönen elitlerin yüzünü görme şerefine nail olduk. Hele İstanbul Modern'de bir sergi açılışı vardı ki, elitler neredeyse tam kadro gelmişti. Oya Eczacıbaşı'nın evsahipliğini yaptığı 'Suyun Bir Arada Tuttuğu' adlı serginin açılışında iş, sosyete ve sanat dünyasının birçok ünlü ismi vardı. Elitler, bir yandan sergideki eserleri incelerken bir yandan da tatil dedikoduları yaptı. Bu arada farklı yerlerde tatil yaptıkları için birbirlerine hasret kalanlar da özlem giderdi.

39 SANATÇININ 116 YAPITI SERGİLENİYOR
İstanbul Modern Sanat Müzesi, bu sergiyle çağdaş sanatın uluslararası düzlemde tanınan en önemli sanatçılarını ve günümüzün etkileyici işlerine imza atan genç isimlerini bir araya getiren Verbund Koleksiyonu'ndan özel bir seçki sunuyor. Çağdaş sanat dünyasına yön veren 39 sanatçının 116 yapıtının yer aldığı sergi 11 Ocak 2009 tarihine kadar açık kalacak. Sergiyi mutlaka gezmenizi hararetle tavsiye ederim.