kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
7 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
BÜLENT CANKURT

Ayakkabılar sayesinde hayatlarına Renk geldi!

Yaz bitti, sosyete evine döndü ama İstanbul hâlâ sessiz ve sakin. Bu Ramazan iftar davetleri de gecikince sosyetenin sosyal hayatındaki tek renk, dev ayakkabılar sergisi oldu.
İstanbul'un elitleri okulların açılmasına bir hafta kala pılıyı pırtıyı toplayıp Güney sahillerinden İstanbul'a geri döndü. Ancak yine ortalıkta in cin top oynuyor. Okulların açılma telaşına, bir de Ramazan eklenince, yine davet anlamında yaprak kıpırdamadı. Son birkaç yıldır sosyetede iftar davetleri pek moda olmaya başlamıştı. Ancak Türkan Sabancı'nın cuma günkü minik iftar davetinden başka henüz iftar veren de olmadı...

AYAKKABI BEREKETİ
Geçen hafta ShoeArt İstanbul 2008, Dev Ayakkabılar Sergisi açıldı da, sosyetenin hayatına biraz olsun renk geldi. Türkiye'nin önemli sanatçı ve tasarımcıları tarafından tasarlanan dev ayakkabı heykellerinden oluşan sergiye büyük ilgi vardı. Ayşe Zorlu, Hatice Süren ve Sima Gandur'un ortaklığında Sinpa A.Ş tarafından düzenlenen sergi, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün ev sahipliğinde açıldı. Sergide 150'ye yakın dev ayakkabı heykeli yer alıyor. Dev ayakkabılar, 31 Ekim'e kadar Nişantaşı, Teşvikiye, Abdi İpekçi Caddesi gibi şehrin en yoğun semtlerinde, caddelerinde ve alışveriş merkezlerinde görülebilir. Sizin de aklınızda bulunsun.