kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
5 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
2006 yılında çekilen bu fotoğrafta Lindsay Lohan’ın boynundaki haç kolyesi dikkat çekiyor.

Aşkı yüzünden inancı bile değişti!

Güncelleme : 05.09.2008 12:09
DJ Samantha Ronson'la aşk yaşayan Lindsay Lohan, sonunda sevgilisi sayesinde Kabala'ya merak sardı. Katolik olan Lindsay Lohan, inancını değiştirdiğini facebook sayfasında açıkladı..
Beyazperdenin genç yıldızlarından Lindsay Lohan, mutluluğu DJ Samantha Ronson'da buldu. Uzun süredir Ronson'la birlikte olan Lohan'a yakın kaynaklar, hayatında ilk kez bu kadar huzurlu olduğunu söylüyor. Ronson sayesinde değişmeye başlayan Lohan, birçok konuda sevgilisinin etkisi altında kalıyor.

*LİNDSAY LOHAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

KABALA MERAKI
DJ sevgilisi sayesinde başta giyim tarzını değiştiren Lindsay Lohan, şu sıralar salaş ve rahat kıyafetleriyle boy gösteriyor. Lindsay'deki bu değişim sadece kıyafetleriyle kalmıyor. Lohan, inancını bile sevgilisinin istekleri doğrultusunda değiştirdi. Katolik bir ailenin mensubu olan genç yıldız, şu sıralar Kabala üyesi olan Ronson gibi Kabala merkezlerinden çıkmıyor. Kabala inancıyla ilgili kitaplar okumaya başlayan Lindsay Lohan, inancı konusundaki bu değişimi Facebook'taki sayfasında da açıklamaktan geri kalmıyor.

DEĞİŞTİRİYORUM
Facebook'ta 'Dini Görüş' kısmına 'I'm Converting' yani 'Değiştiriyorum' yazan Lohan, Yahudi bir aileye mensup olan sevgilisinin görüşlerini benimsediğini açıklıyor. Kızının Ronson'dan çok fazla etkilendiğini düşünen Lohan'ın babası Michael Lohan ise, "Kızım kendi şöhretiyle birlikte Samantha'nın tanınmasını sağladı. Samantha kızımı kullanıyor" diyor.
Haberin fotoğrafları