kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
5 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Önce beyninizi programlatın sonra gerçek aşka ulaşın!

ECE SARUHAN - GÜNAYDIN
Güncelleme : 05.09.2008 01:38
Doğru adamı bulup, onunla kusursuz bir aşk yaşamak artık hayal değil! Hipnoz uzmanı Seda Diker, Türkiye'de ilk kez uygulanan 'Dişilik, Bilinçaltı ve Aşk Eğitimi' programıyla; kadınlara hem kendilerini, hem de partnerlerini aşka programlamayı öğretiyor..
Hipnoz uzmanı, yönlendirmeli meditasyon uzmanı ve enerji şifacısı... Bunlar; 11 ve 13 Eylül tarihlerinde 'Dişilik, Bilinçaltı ve Aşk Eğitimi' adlı bir seminerle kadınların beyinlerini doğru erkeği ve gerçek aşkı bulmaya programlayacak olan Seda Diker'in titrlerinden birkaçı. Diker'in şifa verdiği ilk kişi, kendisi. Uzun süre çocuğu olmamış. 6 kez tüp bebek yöntemini denemiş. Son denemesinde doktorlar onu, "Senin çocuğun olmaz" diyerek evine göndermiş.

MUCİZESİNİ KENDİ YARATTI!
Diker yılmamış. Hipnoz eğitimi almış, regresyon terapisi görmüş ve bilinçaltındaki korkuları temizledikten sonra hamile kalmış. Ardından Amerika'ya gitmiş ve 2 yıl boyunca hem aldığı eğitimleri genişletmiş, hem de tüp bebek koçluğu yapmış. Türkiye'ye döndüğünde kadın-erkek ilişkilerinin pek iyi gitmediğini fark etmiş. Gelen taleplerin de etkisiyle, ilgi alanını ilişkilere yöneltmiş ve kadın ve erkeklerin bilinçaltları hakkında çalışmalar yapmış. Şimdi bu çalışmalarını ve aldığı eğitimleri 'Dişilik, Bilinçaltı ve Aşk Eğitimi' adlı bir programla, kadınlarla paylaşacak. Onlara savaşmak yerine bütünleşecekleri erkeği bulmanın yollarını anlatacak...

* Kadın-erkek ilişkilerinin kökenindeki temel sorun nedir?
Kadınlarda yalnızlık ve kaybetme korkusu, erkeklerde ise özgüven eksikliği var. Savaşmaktan bütünleşemiyoruz.

FLÖRT ETMEK BİR SANATTIR!
* 'Dişilik, Bilinçaltı ve Aşk Eğitimi' programı, Türkiye'de bir ilk mi?
İlk ve sadece kadınlara yönelik. 8 saatlik bu eğitimle kadınlar, ilişkilerini sevgiye programlamayı öğrenecek. Eğitime katılanlara önce, kendilerine yukarıdan bakmayı öğretecek ve resimlerini çekeceğim.

* Nasıl çekeceksiniz bu resmi?
Öncelikle onlara Adem ve Havva'nın kadın ve erkek haline gelip, yeryüzüne indirilmelerini anlatacağım. Bu hikaye, kutupluluğun başlangıcını temsil ediyor. Sonra; bilinçaltlarında hangi konularda erkeklere karşı önyargı beslediklerine bakıp, onlara flört sanatını öğreteceğim.

* Flört bir sanat mıdır sizce?
Kesinlikle. Flört ettiğiniz zaman bilinçaltları karşılıklı konuşur. Siz bir bakışınızla bile mesaj verirsiniz. Karşı taraf o mesajı alır ve üstü kapalı, size başka bir mesaj yollar. Flört, açıklığı kaldırmaz. Açık konuştuğunuz zaman, sihri kaçar. Bu sanatın kurallarına da öğreteceğim kadınlara. Erkekleri ve ilişkilerini programlamayı öğrenecekler.

* Bilgisayar programları gibi programlanabilir mi bir erkek?
Evet. Erkek ilişkinin başında hipnozdadır. Tek derdi; kadını tavlamak olduğu için programlanmaya meyillidir. Gerçek bir dişi, yatağa girene kadar erkeğin özgüvenini kendi istediği kıvama oturtur. Yatağa girildikten sonra, erkek kadını programlamaya başlar. Mesela deneme yapmak için bir hafta aramaz. Kadının ona bağımlı olup olmadığını tartar.

PLATONİK AŞKINA KAVUŞTU!
* Eğitimin sonundaki, 'telepatik bağ kurma meditasyonu' nedir?
Kuantum fizikçilerinin bulduğu 'Schumann Rezonansı' diye bir şey var. İnsan beyin dalgalarını 7.89 dalga/saniyeye düşürdüğünde, istediği herkesle telapatik bağ kurabilir. Karşı taraf da bunu hisseder ve eğer isterse, o kişiye geri döner. Eğitime katılanları, hipnozla bu seviyeye indireceğim. Buna normalde, uykuya dalarken ya da uykudan çıkarken inilir. Bu; Kur'an-ı Kerim'de de var. 'Bana sabah uykunuzdan feragat edip dua edin. Daha çok kabul edeceğim' diyen bir ayet var. 650 yılındaki Arap, Schumann Rezonansı'ndan anlamayacağından; 'Uykunuzdan kalkın, beyin dalgalarınız 7.89'a insin, çekim yasası işlesin' denmiş.

* Bu meditasyonda yaşanan mucizeler var mı?
22 yaşında bir genç kız, 5 yıllık platonik aşkıyla ilişki yaşamaya başladı mesela. Sevgilisinin sürekli kendisini aramamasından yakınan bir kadın vardı, ayrıldılar. Adam ondan çok fazla enerji çaldığı için kadın, enerjisini geri istiyordu. Adama ilişkinin başındaki güzel duyguları hatırlatmak için işe koyulduk. Bu çift için 8 sayısı, 'seni seviyorum' demekmiş. Danışanımı 7.89'a indirdim ve adamdan 8 rakamını duyduğu zamanları düşünmesini istedim. Sadece 15 dakika sonra adam, '8 rakamı hala senin için bir şey ifade ediyor mu?' diye bir mesaj attı...