kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
5 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Devrim Saltoğlu Aslıhan Gürbüz Alişan Işıl Yücesoy Eşref Kolçak Didem Erol

Sert adam rolünü oynamayı özlemişim

İLKER GEZİCİ - MAGAZİN
Güncelleme : 05.09.2008 12:29
İddialı dizilerin kanalı atv'de gelecek hafta 'Gonca Karanfil' adında sıcacık bir mahalle dizisi başlıyor. Dizide 'Karanfil Kemal' rolünü oynayan Alişan, "Sert adam rollerini özlemişim" diyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Sert adam rolünü oynamayı özlemişim
Şarkıcı Alişan'ın başrolünü Aslıhan Gürbüz, Devrim Saltoğlu, Eşref Kolçak, Işıl Yücesoy ve Didem Erol gibi isimlerle paylaştığı 'Gonca Karanfil' adlı dizinin çekimlerine Beykoz'da başlandı. atv ekranlarında önümüzdeki hafta yayına girmesi planlanan 'Gonca Karanfil'in yapımcılığını Base Yapım üstlenirken, yönetmen koltuğunda Gülizar Vatanlar oturuyor. 'Hayali olmayanın hayatı yoktur' sloganıyla yayınlanacak olan dizi, hayattan büyük beklentileri olan ancak hep hüsrana uğrayan insanların hikayesini konu alıyor.

*ALİŞAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

AŞIK OLACAK
Yıllar önce 'Aynalı Tahir' dizisiyle delikanlılığın kitabını yazan Alişan, uzun bir aradan sonra bu dizide 'Karanfil Kemal' isminde mahallenin yiğit bir delikanlısını canlandırıyor. Alişan dizideki rolü için "Yanlışlık sonucu hapse düşen ve çıktıktan sonra yaşamı bir anda değişen, sevdiği kız için kötülerle mücadele etmek zorunda kalan bir karakteri canlandırıyorum" diyor. Dizide, Karanfil, Gonca adında bir kızı seviyor ancak Devrim Saltoğlu'nun oynadığı Zehir Osman, mahallenin kötüsü olarak onu sevdiğinden ayırmaya çalışıyor. 'Aynalı Tahir'den beri sert adam rolleri oynamayı özlediğini söyleyen Alişan, "Bir haftadır çekim yapıyoruz. Bu sürede 10 kere kafa, dört kez yumruk attım" diye konuşuyor.

ÇOK ŞANSLIYIM!
Dizideki Gonca karakterini ise Aslıhan Gürbüz oynuyor. Alişan'ın "Beyaz tenli masum ifadeli, renkli gözlü birini arıyorduk. Pek çok aday arasından seçtik" dediği Gürbüz, bu diziyle ilk kez oyunculuk yapacak. Mimar Sinan Üniversitesi'nden yeni mezun olan Gürbüz, "Benim rolüm nişanlısı Kemal'in aşkıyla yanıp tutuşan ama Osman'ın elde etmeye çalıştığı bir kız. Ancak Gonca'nın gönlü Karanfil Kemal de" diyor. Dizi setinin kendisi için bir okul gibi olduğunu anlatan Gürbüz, "Burada büyük isimlerle çalışıyorum, bu benim için büyük bir şans..." diye konuşuyor.

DEFİNE AVCISI: HUYSUZ
Dizide Paşa Dede adında bir karakteri canlandıran Eşref Kolçak da uğruna kavgaların edildiği paylaşılamayan kız olan Gonca'nın, defineye meraklı, biraz huysuz dedesi rolünde karşımıza çıkıyor. Eşref Kolçak da rolü için Karanfil Kemal'in babannesiyle bir geçmişimiz var. Vaktiyle birbirimizi sevmişiz. Ben başkasıyla evlenmişim, o başkasıyla evlenmiş ama hala birbirimizi seviyoruz" sözleriyle anlatıyor.

SICAK BİR DİZİ
'GoncaKaranfil' dizisinin en önemli karakterlerinden birini de Işıl Yücesoy oyunuyor. Karanfil'in babaannesini canlandıran Yücesoy, "Senaryo ve oyuncu ekibine bakarsanız sıcak bir dizi... Çok iddialı laflar, çok büyük şeyler yok ama sıcacık aşklar ve ilişkiler var" diyor.

KÖTÜLERİ SEVİYORUM
'Asmalı Konak, 'Melekler Adası' ve 'Sıla'dan sonra atv'deki dördüncü dizisini çektiğini anlatan Devrim Saltoğlu ise atv'nin kendisine çok uğurlu geldiğini söylüyor. Gonca'ya çocukluğundan beri aşkla bağlanan Zehir Osman isimli kötü bir karakteri oynayan Saltoğlu, "Diğer dizilerimde olduğu gibi yine kötü birini oynuyorum ama bu kez daha farklı olacağım. Kötü karakterleri seviyorum. Kötüleri canlandırmak daha keyifli" diyor.
Haberin fotoğrafları