kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
5 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Şefkat gösterdiğiniz erkek sizi annesi gibi görecektir

Güncelleme : 05.09.2008 01:39
Seda Diker gerçek bir dişide olması gereken özellikleri şöyle sıraladı:

* Gerçek bir dişi, karşısındaki adamı koşulsuz sever. Onu değiştirmeye ya da kontrol etmeye çalışmaz. Türk kadınının en büyük problemi; karşısındaki adamı kontrol etmeye çalışmasıdır. Bunun nedeni de; kaybetme korkusudur.

* Gerçek biri dişi, erkeğini seçer. Birçok erkek onun peşindedir ama o içgüdüsel olarak çocuk doğurabileceği erkeği seçmek durumundadır. Cinsel ilişkiye girdiğimizde, karşı tarafla her türlü enerji ve duygumuz birbirine karışır. Bu yüzden kimin çocuğunu doğurduğumuz önemlidir.

* Kadın Taş Devri'nden beri yerleşiktir. Pişirir, doyurur ve şefkat gösterir. Bunu çocuğuna yapar, kocasına değil! Kadın, erkeğe şefkat göstermemelidir. Gösterirse; bilinçaltında anne yerine konulur.

* Kadın, erkeğin problemlerini çözmemelidir. Erkek, eril enerji gereği dişinin kahramanı olmak ister. Kadın, erkeğin problemini çözerse ona; "Sen işe yaramıyorsun. Asıl kahraman benim" demiş olur.

* Gerçek bir dişi, erkeğini onore etmeyi çok iyi bilir. Karşısındaki erkeğin gözlerini çok beğeniyorsa, ona "Gözlerin çok hoşuma gidiyor" diyebilir. Sevdiği yönlerini ona hatırlatır.

* Dişilik seksilik demek değildir ama gerçek bir dişi erkeğinin karşısında çırılçıplak kalabilmelidir. Bu; bir yumuşaklıktır. Mutsuz olduğunda da gerekirse ağlayarak ama kesinlikle saldırmadan, bunu ona söyleyebilmelidir.