kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
5 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
'Dişilik, Bilinçaltı ve Aşk Eğitimi'ne ilişkin detaylı bilgi 'www.lotuskadinlarklubu.com' adlı internet sitesinde.

Size zamanı ve mekanı unutturuyorsadoğru adamdır!

Güncelleme : 05.09.2008 01:46
* Bir kadın, birlikte olacağı erkeği seçerken nelere dikkat etmelidir?
Kadın bir erkeği seçerken 3 kritere bakmalıdır. Öncelikle erkeğin bilinçaltının ve kendi bilinçaltının kirliliği ya da temizliği yani özgüven seviyeleri eşit mi diye bakması gerekir.

* Bunu nasıl anlayabiliriz ki?
İçgüdüsel olarak. Bu eğitimde, bunun yollarını da anlatıyorum. Bir erkekle oturduğumda zamanı unutuyorsam; doyuyorum demektir. Onunla arkadaşlık, dostluk kurabiliyorsam, sadece gözlerine bakarak onu arzulayabiliyorsam, yanındayken zamanı ve mekanı unutuyorsam; onunla bütünleşiyorum demektir. Ayrıca bir ilişkiyi ben ne kadar besleyebiliyorsam, o da aynı şekilde besleyebilmelidir. Alışveriş eşit olacak. Ben 100 birim, o 30 birim verirse olmaz. O durumda ben biterim. Hasta olurum, öfkeli bir tipe dönüşürüm. 3. kriter de; bir erkekte içkiyle birlikte cimrilik, içkiyle birlikte kıskançlık ve içkiyle birlikte kumar olmayacak.

* Sadece içki olabilir mi?
İçki oluyorsa, bunlardan biri de hep oluyor. Bağımlılık seviyesinde bir içkiden bahsediyorum. Bu kriterlere baktığınızda, doğru adama rastlıyorsunuz. Onu bulduğunuz zaman, programlamanız gerekiyor.