kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
4 Eylül 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Aynı adrese 6'ıncı baskın

Güncelleme : 04.09.2008 18:57
Yeni Haber
Beşiktaş'ta, Best Model Ajans tabelası asılı 4 katlı binaya, kumar oynatıldığı gerekçesiyle 6'ncı kez baskın yapıldı. Baskında 2 adet rulet masası, 5 adet black jack, oyun pulları ve oyun kağıtları ele geçirildi. Konuyla ilgili 3'ü kadın 13 kişi de gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, daha önce 5 kez kumar oynatıldığı gerekçesiyle basılan, Palangalar Caddesi Taşbasamak Sokak üzerindeki binada kumar oynatıldığını tespit etti. Söz konusu adrese saat 01.00 sıralarında baskın yapan polis, 3'ü kadın 13 kişiyi gözaltına aldı. İçerde yapılan aramalarda 2 adet rulet masası, 5 adet black jack, çok sayıda oyun pulu ve oyun kağıdı ele geçirildi. Gözaltına alınanlar ve ele geçirilenler polis araçları ile Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Şahıslar kendilerini görüntülemeye çalışan basın mensularına tepki gösterdi.
Kumar oynatıldığı gerekçesiyle 6'ncı kez basılan binada asılı Best Model Ajans tabelasının hala yerinde durduğu görüldü. Polis, söz konusu adreste, faal bir işyerinin olmadığını bildirdi. Gözaltına alınanlara, Kabahatlar Kanunu'na muhalefetten işlem yapılacağı öğrenildi.

(CİHAN)