kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
4 Eylül 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
ATTIĞI TOKAT SONU OLDU Emekli astsubay Tuncay Sandalye, kendisine tokat attığını iddia ettiği arkadaşı Özkan Alıcı’yı oturduğu kahvehanede öldürdü. Alıcı’nın cesedi bir süre sokakta bekledi.

İki eski askerin cinneti: 7 ölü

Harun SİVRİKAYA - Mustafa TERZİOĞLU / SABAH
Giriş Saati : 04.09.2008 00:50
Burdur'da eski bir uzman çavuş ile Balıkesir'de emekli astsubay dehşet saçtı. Gözü dönen eski askerlerin silahlı saldırıları sonucunda 7 kişi öldü, 1 kişi yaralandı..
Burdur'da cinnet geçiren eski uzman çavuş, ayrı yaşadığı eşinin annesi ile kahvehanede oturan 3 kişiyi öldürüp, intihar etti. Balıkesir'de ise emekli astsubay 2 arkadaşını tabancayla öldürdü. Burdur'un Çeltikçi ilçesinde yaklaşık 10 yıl önce çeşitli suçlara karıştığı gerekçesiyle Türk Silahlı Kuvvetleri'nden ihraç edilen ve hurdacılık yaparak geçimini sağlayan Feridun Taşkın, Konak Mahallesi'nde sokak arasında, ayrı yaşadığı eşinin annesi Havva Evsen'i otomatik tüfekle ağır yaraladı. Olayın ardından aynı mahalledeki bir kahvehaneye giden Taşkın, burada Süleyman Yener (78) ile Kazım Yalvaç ve kardeşi Ramazan Yalvaç'ı öldürdü. Taşkın, daha sonra aynı tüfekle başına ateş ederek intihar etti.

KAYNANASI ÖLDÜ
Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Havva Evsen, kurtarılamadı. Çeltikçi'deki güvenlik hizmetlerini jandarmadan 3 gün önce devralan polis soruşturma başlattı. Öldürülen Süleyman Yener'in 1984-1999 yılları arasında 3 dönem Çeltikçi Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğü belirtildi. Balıkesir'in Edremit ilçesinde de emekli astsubay kendisine tokat atıp, hakkında dedikodu yaptıklarını öne sürdüğü 2 arkadaşını tabancayla öldürdü, 1 arkadaşını da yaraladı. Olay, dün sabah Edremit'e bağlı Altınoluk beldesinde meydana geldi. Önceki gün köy kahvesinde oturan emekli astsubay Tuncay Sandalye ve Özkan Alıcı arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Alıcı, emekli astsubaya tokat attı. Bu duruma sinirlenen emekli astsubay, karşılık vermeden evine gitti.

ÖFKESİ DİNMEK BİLMEDİ
Sabah tekrar kahveye gelen emekli astsubayın burada kurşun yağmuruna tuttuğu Alıcı olay yerinde öldü. Emekli astsubay olaya tanık olan diğer arkadaşı Muharrem Can'ı da (57) sırtından yaraladı. Öfkesi dinmelen Sandalye, bir başka arkadaşı Ahmet Atabin'i (63) de evinde öldürdü. Olaydan sonra intihara teşebbüs eden emekli astsubay, jandarma ekiplerinin ikna çabalarıyla intihardan vazgeçti. Emekli astsubay gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Haberin fotoğrafları